maandag 25 december 2017

Kerstjurkje


Het begin was een tijdje geleden al gemaakt ... vervolgens haakte ik de kerststal, kerstballen, naaide ik Sint-surprises en maakte ik nog veel meer ander leuks ... Een week voor kerst naaide ik de boorden aan het jurkje en reeg ik het koord door de tunnel. Dochterlief helemaal blij, want nu kon ze haar jurkje aan naar de kerstviering op school en tijdens de kerstdagen. 


Ze bedacht zelf dat ze graag een stofje met flamingo's wilde. Op het Stoffenspektakel liep ik tegen dit geweldig mooie stofje aan. Aan de ene zijde flamingo's en aan de andere zijde blauw-wit-gestreept. Een prachtige, dikke tricot. Perfect voor het jurkje uit B*Trendy 9 dat hoog op haar wensenlijstje stond.


4 opmerkingen:

 1. Oh oh, wat mooi.
  Wat is het toch super leuk om zelf iets te maken voor je kinderen, wat ze aan doen.
  Hele mooie stof ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat een leuke jurk heb je weer gemaakt. Beetje casual, lekker draagbaar voor vele gelegenheden. En steeds wanneer ik zie dat jij iets moois hebt genaaid kriebelt het bij mij om ook weer achter de machine te kruipen. Ohhhh wat heb ik veel kleding gemaakt, maar ik denk dat ik deze fase echt voorbij ben, want het komt er gewoon niet van.....Je dochter loopt er iig prachtig bij!
  Lieve Groetjes Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw dochter weet wat ze leuk vindt. En jij hebt haar blij gemaakt met een prachtige kerstjurk met flamingo's. Ze staat te glunderen in haar mooie jurk.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer zo’n geweldig leuk jurkje, superleuk model (jurkje EN dochter ;-) ) en gaaf stofje!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...