zondag 13 mei 2018

(Moederdag)cadeautjes

Een blogpost vol zelfgemaakte cadeautjes ...Ieder jaar doen de kinderen hun uiterste best om op school iets moois voor Moederdag te maken. Die zelfgemaakte cadeautjes vind ik dan ook het leukst aan Moederdag. Voor mij hoeven ze geen dure cadeaus te kopen. De trotsheid waarmee ze hun eigen maaksels cadeau doen aan mij is goud waard. Erbij een dikke knuffel en Moederdag is compleet <3!Omdat ik weet dat mijn moeder en schoonmoeder ook niet om dure cadeaus geven, vind ik het altijd leuk om ook hen met iets zelfgemaakts te verrassen. Niet ieder jaar zit ik vol inspiratie. Er wordt ook wel eens iets gekocht ... uiteraard met liefde ... dat is het belangrijkst, toch? ;-)Voor Moederdag 2018 haakte ik 2 mandjes passend bij de kleinste kamertjes in de huizen van de moeders. Ik vulde ze met een zeeppompje, gastendoekje en een plantje voor de gezelligheid.Van de week werden er nog meer zelfgemaakte cadeautjes weggegeven. Een knisperlabeldoekje met een zeefdruk geïnspireerd op het geboortekaartje ...
... en een gehaakt hartje op een mooi cadeautje.
Zo leuk ... terwijl ik het kaartje maakte bij het hartje gingen zoon- en dochterlief ook aan de slag. Ook zij maakten iets moois voor hun tante. Ze gebruikten de enveloppen-mal net als hier.Fijne week voor jullie allemaal!

5 opmerkingen:

 1. Dankjewel voor het met liefde gemaakte Moederdag cadeau. Erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelfgemaakte cadeautjes zijn het allerleukst!!! Ik kreeg 2 tekeningen voor moederdag, die hangen nu tegen de koelkast voor minstens een jaar :-)
  De mandjes voor de moeders zijn héél mooi Ilse! Maar al de rest dat je laat zien ook, superfijn allemaal :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi, je gemaakte cadeautjes! Met liefde gemaakt en ontvangen denk ik zo.....Lieve haakgroetjes Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie cadeautjes voor de moeders. De moeders waren er vast blij mee. De knisperdoekjes zien er schattig uit. Het cadeau met het hartje straalt liefde uit.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij hebt vast weer veel mensen blij gemaakt, met al die mooie cadeautjes. Het ziet er allemaal prachtig uit. En heerlijk he, die geknutselde verwennerij van de kids, ik kan daar ook zo van genieten. Alleen jongste doet dat bij ons nog, zo schattig.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...