zaterdag 26 mei 2018

En nog één ...


Er lag een heel mooie katoenen short uit de winkel klaar op zijn bureau samen met een leuk shirt ... maar nee hoor ... hij legde dit exemplaar uit de winkel keurig netjes terug in de kast. (Lees voor "keurig netjes": enigszins verkreukeld en op bijzondere wijze opgevouwen.)


De short met haaien, mieren en het exemplaar uit mijn vorige blogpost zitten veel lekkerder. "Misschien kun je er nog wel één voor mij maken, mam?" 


Goed idee! De twee exemplaren van vorig zomer passen nog, maar vertonen zeker gebruikerssporen en ik weet niet of ze nog de hele zomer helemaal heel blijven. Al veel gedragen. Dankbaar werk zulke broeken maken.


Tijdens het kopen van deze extra meter stof kocht ik ook een coupon mooie, stevige kwaliteit grijze tricot. Het patroon van Short Robin (Made by Oranges) haalde ik weer te voorschijn en in een mum van tijd was er weer een exemplaar klaar. 


Na de tassen, wandhanger en het labeldoekje gebruikte ik voor het eerst mijn zeefdruk van Bobbinhood voor een kledingstuk. Goed gelukt gelukkig. Dik tevreden.


Zoonlief vindt het geweldig leuk om foto's van mij te maken voor mijn blog. Zelf op de foto gaan, is wat minder aantrekkelijk. Dus toen hij de schoffel pakte om mij een handje te helpen in de tuin, pakte ik mijn fototoestel en greep mijn kans. Tja en dat vond hij dan wel weer erg leuk. Hihihi ... twee blije mensen op deze zalige, zonnige dag. 


Fijn weekend verder!

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk toch, zo'n blije klant😊.
  Hij heeft het ook wel goed bedacht, hij weet gewoon dat jij graag achter de naaimachine kruipt en als hij nou veel bestellingen plaatst zal zijn kledingkast gauw voller en voller worden.
  Je zeefdruk is inderdaad goed gelukt zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk compliment voor jouw naaiwerk. Ik kan niet voelen hoe de broek zit, maar hij ziet er prachtig uit.
  Ik denk dat veel mensen liever achter dan voor de fotocamera staan. Nu showt jouw zoon zijn nieuwe broek in actie.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een superleuke short, ik geloof meteen dat ie heerlijk zit. De gele details en de afbeelding erop maken ‘m helemaal profi!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...