vrijdag 4 mei 2018

Isa-sweater for me

De Isa-sweater (van Bel'Etoile) kwam op verschillende blogs voorbij. Ik raakte helemaal geïnspireerd. Soms komen er gewoon té leuke dingen voorbij in blogland. Ik bestelde het patroon voor de Isa-sweater voor dochterlief. Een patroon in volwassenematen kreeg ik er bij cadeau. 


Zo'n mooie V op het voorpand en "pietje precies" (it's me) vormen samen een uitdaging. Ik dook de stoffenvoorraad in, vond twee geschikte restanten (van hier en hier) en besloot eerst de uitdaging aan te gaan met deze restanten voor een exemplaar voor mijzelf. 


Een duidelijke uitleg in de handleiding over hoe een mooie V te naaien. Heel precies gevolgd en dik tevreden met het resultaat. De rest van het shirt wijst voor zich. Als mouw koos ik voor een korte, zomerse variant. Eén van de variaties uit het patroon voor kinderen. Natuurlijk ook toepasbaar in een volwassenemaat. 


Heel blij met mijn nieuwe shirt! Wie vaker een kijkje op mijn blog neemt, ziet dat deze foto's niet in onze nieuwbouw-tuin met jonge beplanting gemaakt zijn ;-). We mochten genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige bossen van Beekbergen. Zo mooi, zo dichtbij huis ... 


(1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 
wie niet weg is, is gezien ... ik kom!)


Nu aan de slag met een Isa-sweater voor dochterlief met de mooie stoffen van "Verzot op stof". Tot gauw!

2 opmerkingen:

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...