woensdag 11 april 2018

Groen - groener - groenst

Groen - groener - groenst ...
Ja, mijn handen worden steeds groener. De plantjes binnen hadden het altijd wat moeilijk bij mij ... of was het net andersom: had ik het wat moeilijk met de plantjes? Hoe dan ook ... net als wijsheid met de jaren komt, worden ook mijn handen steeds een beetje groener.


Plantjes blijven leven in ons huis, groeien er lustig op los. De Pilea heeft zelfs al wel 6 "baby's" gekregen. Een aantal gaf ik weg als cadeautje. Ook staat een aantal gezellig bij elkaar in blikjes (lang leve de recycling) en een jasje van spijkerbroek. 


Van de week ruimde ik de kippetjes van Pasen op en bedacht ik iets nieuws voor het raamwerk. Van een restant van de vouwgordijnen van onze werkkamer knipte ik twee rechthoeken. Ik voorzag ze van een mooi blad met mijn Bobbinhood. 


Tijdens een zondagse wandeling zocht ik twee mooie takken. Zo maakte ik twee wandhangers. De één hing ik in het raamwerk en schikte er een heleboel plantjes omheen.


De ander hing ik voor het raam, waar eerst het grote hart hing. Gezellig zo met al dat groen in huis!

4 opmerkingen:

 1. Jij bent nou de 2de waar ik die plantjes zie......Ik vind ze zó leuk.
  Wat gezellig ook, dat blik. Ik hou wel van een mooi recycling projectjes.
  En de "hangers" zijn prachtig, helemaal aan die tak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een plezier met je Bobbinhood. Daar gaan we vast meer over lezen. Je groene hoekje is echt gezellig v

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit ziet er heeeeeel leuk uit Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat plantjes een huis meteen veel levendiger maken ( en ze zuiveren de lucht) dus ik ben ook fan van een 'groen' interieur. Ik heb van kleinsaf de groene vingers meegekregen, maar helaas moet ik het binnenshuis beperkt houden omdat onze katten graag proeven, aarde uitkrabben of plantjes omgooien... Toch denk ik dat ik het eens ga proberen met hangplantjes waar ze niet bij kunnen :-)
  Die babyplantjes in blikjes vind ik prachtig en het varenblad op de stof is ook superleuk. Laat je groene vingers maar gaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...