zondag 29 april 2018

1001-dingen-mandje

Hebben jullie dat ook in huis? Van die plekjes voor sleutels, (telefoon)opladers en 1001 andere kleine dingetjes? Achterin onze kamer is zo'n plekje. Het liefst stop ik zulke spulletjes achter een deurtje of in een laatje, maar daar zijn mijn huisgenoten het niet altijd mee eens ... 


Sommige spullen zijn ook helemaal niet handig om te "verstoppen", omdat de kans op vergeten dan veel groter wordt. Een pufje, mondtrainer en lenzen zijn dagelijks nodig en het is veel handiger als ze zo voor het pakken liggen. 


Daar bedacht ik iets op. Van twee bolletjes jute en een riem maakte ik een mand, die niet alleen groot genoeg is voor 1001 spulletjes, maar ook reuze gezellig in onze huiskamer staat.


Allemaal blije mensen. Om een paar mooie plaatjes te schieten, mochten deze plantjes er even instaan ;-).


Zo ziet het er in het gewone dagelijks leven uit ... Ik dacht dat het jute heel lastig zou haken en kapotte handen op zou leveren, maar dat viel reuze mee. Het haakte eigenlijk best prettig. Dat smaakt naar meer! Mandjes kun je nooit genoeg hebben, toch? Een klein voorproefje hadden jullie twee weken geleden al gehad op zaterdagavond. Kun je je het nog herinneren? 

5 opmerkingen:

 1. Mooi en handig mandje< ook al passen niet 1001 spullen erin. Haak er gewoon nog een paar voor op amdere plekken in huis.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk geworden, je mandje en het staat nog gezellig ook :)
  Van zulke mandjes kun je er volgens mij nooit genoeg hebben, ideaal.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik ken dat.....hier slingeren ook 1001 van die dingen rond.
  Zo'n mandje is altijd handig, en wat staat het leuk, op dat TE mooie kastje 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo handig, dit mandje!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi met die handgrepen! En ik heb ook zo'n paar mandjes in huis! Ze steken jammer genoeg heel snel vol... Ofwel even kijken wat er weg kan, ofwel nog maar een paar mandjes bij, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...