Het basisrecept voor muffins van Laura's Bakery vraagt gewoon om variaties. Na de muffins voor Moederdag en de pecan-chocolade-muffins volgde deze variant.
Ditmaal voegden we aan haar basisrecept een appel (in kleine blokjes gesneden) toe. Samen met een theelepel kaneel en een klein handje rozijnen.
Een andere variatie - die we vorige week proefden - was met blauwe bessen en citroensap. Hier heb ik geen foto's van gemaakt. Maar echt ook mega lekker!
Een heel fijn weekend!
Zo gezellig, samen bakken! De muffins zien er heerlijk uit. De variant met bosbessen lijkt me ook erg lekker.
BeantwoordenVerwijderenAch, kijk je dochter eens geconcentreerd de bakvorm vullen.
BeantwoordenVerwijderenLeuke foto.
Ze zien er, zoals altijd bij jullie, weer heerlijk uit
Wat zullen die lekker smaken. In Nieuw-Zeeland aten we bijna iedere dag muffins bij de koffie. Zó lekker. Ik ga jouw recepten toch maar eens proberen.
BeantwoordenVerwijderen