Als groente bij het avondeten had ik rabarbermoes gemaakt. De kinderen (en ik ook!) zijn er dol op. Er bleef nog een restje over. Hier maakten we de volgende dag rabarbertaartjes van. Mmmmm!
Dit heb je nodig: bladerdeeg, custardpoeder, restje rabarbermoes en amandelen.
Maak in een bakvorm bakjes van het bladerdeeg. Ik gebruikte een vorm voor kleine taartjes, maar een muffinvorm of cupcakevorm kan ook. Prik gaatjes in het bladerdeeg.
Van links naar rechts: doe een half theelepeltje custardpoeder in ieder bakje, daarboven op een paar eetlepels rabarbermoes en decoreer met amandelen.
Bak ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius (hetelucht) of 220 graden Celsius met boven- en onderwarmte.
Alles met rabarber is lekker, dus deze ook volgens mij. Dank voor de tip.
BeantwoordenVerwijderenMmmmmm.
BeantwoordenVerwijderenWij hebben ook nog een rabarber plant in de tuin staan, we doen er niks aan, maar ook dit jaar geeft hij weer mooie stevige, rode rabarber.
Ga deze taartjes gauw eens maken!