Doorgaan naar hoofdcontent

Wrap dress

Bij haar zag ik hem voorbij komen ... De Vienna jurk van Fibre Mood. Een elegante, lange jurk met streepjes. Super leuk, zo eentje wilde ik ook wel in mijn zomergarderobe. Dank je wel voor je inspiratie, MaZella.


En toen kwam het lastigste ... online stof uitzoeken. Ik blijf het lastig vinden. Maar wat geweldig dat er ook zo veel keuze online in stoffen is. Nu we zo veel mogelijk thuis blijven is het fijn dat dit bestaat. In de afgelopen 9 weken al meerdere keren stofjes besteld. Allemaal goed gelukt!


Deze mooie streep in een linnenmix kocht ik hier. Tegelijk met nóg een mooie streep. Ook al klaar. Binnenkort hier in een blogje. Het stofverbruik in de beschrijving was veel te royaal. Dus is dochterlief ook nog een lange broek rijker en ik een leuke short voor de zomer. 

Laat de zon maar komen! 
Reacties

 1. Door doet jurken zijn zó fijn om in je garderobe te hebben. Hier ga je veel plezier van hebben, mooi gekleed, maar toch lekker zomers.
  Eigenlijk niet erg toch, dat er veel te veel stof over was😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enige jurk. Leuk dat de overslagen verschillende kanten opgaan. En fijn dat er nog wat stof over was.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke stof, prachtig model en het staat je héél mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt iets voor jou, deze jurk met overslag in tweevoud. Fibremood.....Ik denk altijd dat ik te kort van stuk ben voor deze patronen. En wat heerlijk he dat we zelf kleding naaien, dan hoeven we niet in de rij bij de winkel. Ik ben daar blij mee. Groetjes Marleen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Populaire posts van deze blog

Afscheidscadeautjes

De vakantie staat voor de deur ... In mijn vorige blogpost schreef ik over de tas als afscheidscadeau voor de bijzondere juf van zoonlief. Ik maakte nog veel meer afscheids- en bedankcadeautjes!


Afscheidscadeautjes voor mijn collega's. Na de zomervakantie wacht een nieuwe uitdaging (lees het hier). Ik wilde graag zelf iets maken voor mijn collega's. Ze kennen mij toch als een creatieve collega ;-).


Om hen veel geluk voor de toekomst te wensen, haakte ik heeeeel veel gelukspoppetjes. Een beetje geluk kan iedereen gebruiken en aangezien gelukt heel onwiskundig is ... je moet het namelijk delen om te vermenigvuldigen ... een toepasselijk cadeautje.


Van twee houten kralen, een sleutelhangerring en allemaal verschillende kleuren katoen maakte ik deze gelukgspoppetjes.


Terwijl ik aan het haken was, bedacht ik mij dat het ook leuke cadeautjes zijn voor de meesters en juffen om hen te bedanken voor het leuke schooljaar (net als voorgaande jaren). Dus haakte ik nog meer poppetjes ... Heel …

Voetbalfeestje

We hebben goed gescoord vanmiddag! Want wat was het een leuk voetbalfeestje. Zoonlief boft maar met zulke gezellige, lieve klasgenootjes. Vorige week bezorgde hij deze uitnodigingen bij hen thuis.


Vanmiddag uit school smulden we samen van bolletjes met knackworst. Alles ging op! Met de goed gevulde buiken gingen we punten scoren in de achtertuin: dribbelen, flessenvoetbal, slalomestafette en binnen deden we blaasvoetbal. Tijd voor wat drinken met een lekkere cupcake. (Het recept vind je onderaan dit blogje.)Daarna knutselden we een voetbalstadion. Een groot succes! Jammer dat de tijd voorbij vloog, want ze hadden nog wel veel langer willen knutselen. Het idee komt van hier. Wij gebruikten dunne stokjes van de bouwmarkt en kleedden de doos verder nog aan met publiek, een scheidsrechter en een scorebord (met wasknijper om de puntentelling bij te kunnen houden).

Vervolgens een wedstrijdje voetballen op het voetbalveldje om de hoek. Als afsluiting was het "kantinetijd" met sportdr…

Nieuw begin ...

Het is hier wat rustig ... goed gevulde werkweken nu de zomervakantie in aantocht is. Net als ieder jaar en dit jaar nog een beetje extra. Er zijn vast meer mensen waarbij dat zo gaat, toch? Veel zaken die nog afgerond moeten worden voor die welverdiende (zomer)vakantie begint.


Dit jaar ben ik èn veel dingen aan het afronden èn ik sta met één been in mijn nieuwe baan. Per 1 augustus maak ik een "nieuw begin" op een andere werkplek. Niet omdat het moet (ik heb het heel goed naar mijn zin op mijn huidige werkplek en hoef niet weg), maar omdat het kan! Ik heb er heel veel zin in. Mijn voorganger gaat met pensioen, dus ben ik nu wat dagen extra aan het werk, zodat de belangrijkste zaken overgedragen kunnen worden.


De naaimachine staat even stil. Tijd om eventjes tussendoor te haken en breien neem ik wel hoor ;-). Dat lukt ook goed voor een kort momentje. Hoewel er echt nog wel half-af-projecten liggen, maakte ik ook op haakgebied een "nieuw begin". Na het laten zien van …