zaterdag 2 november 2019

(Feest)jurkje

Afgelopen weekend hadden wij een heel gezellig feestje. In de blogpost die ik over het cadeautje schreef, vertelde ik al over het jurkje dat ik nog op de valreep maakte. 


Natuurlijk weet ik dat onze komst op zo'n feestje het belangrijkst is, maar een beetje feestelijk voor de dag komen is wel zo leuk. Ik kocht onlangs hier een heel mooie donkerblauwe en een vleugje zwarte stof met reliëfpatronen erin. Beetje lastig uit te leggen en ook niet heel goed te zien op de foto's. Heel mooi in het echt, laten we het daar maar op houden ;-). De mouwboorden kocht ik hier.


Als basis gebruikte ik de Chica Jurk uit La Maison Victor (jan-feb 2018). Net als met kerst voegde ik de mouwen van de Georgia Trui toe. Het bovenlijf van de trui en jurk lijken op elkaar. De jurk heeft korte wijde mouwen en bij de trui zijn de mouwen lang en lopen ze smaller toe. Een V-hals past niet het allerbest bij mij. De hals van de trui van schoonzusje vond ik van de week zo mooi. Daarom voegde ik de hals van Fenna Trui toe. Zo is het jurkje helemaal naar mijn wens geworden.


Heel blij met het resultaat! Feestelijk voor een feestje, maar ook heel fijn voor naar mijn werk of voor de zondag.


10 opmerkingen:

 1. Leuk jurkje en volgens mij is zwart nu helemaal in! Handig als je zo handig bent met de naaimachine :) Leuke foto. Fijn weekend, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige jurk. Je bent echt een kanjer om zo’n jurk te maken. Ik wens je veel draagplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit blijft een leuk patroon, goede pasvorm en met een eigen touch een heel mooi exemplaar. Ik hou er van een effen jurk met een patroon, maakt het net even anders. Fijn dat wij elkaar kunnen inspireren. Ik maakte pas ook een jurk waar ik de mouwen aantekende, jij ziet bij mij weer een hals. Staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig.
  Het lijkt mij zo heerlijk als je zo handig bent met de naaimachine als jij bent.....je kan iets maken wat 100% naar je zin is.
  Het staat heel mooi met die panty en de leuke laarsjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man van mijn leven terugkreeg, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die me gedumpt heeft te herenigen. Toen ik contact opnam met baba Amiso, gaf hij een liefdesbetovering voor mij en mijn man die zei dat hij niets meer met mij te maken had, belde me en begon me te smeken . Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso the Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, we zijn nu heel veel blij met onszelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheiding, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...