zondag 27 oktober 2019

Kruisje-nulletje van oude spijkerbroeken

We begonnen de vakantie met een feestje en eindigden de vakantie met een feestje. Broer en schoonzus zijn 12,5 jaar getrouwd en wij mochten dat met hun meevieren. Het was een heel gezellig feestje!


Twaalf-en-een-half jaar geleden kregen wij als bedankje een zakje borrelnoten mee aan het einde van hun bruiloft met de tekst "echt-genoten". Een leuke woordspeling voor het feit dat zij sinds die dag elkaars "echtgenoten" zijn en dat ze "echt genoten" hebben van die mooie dag toen. Het leek mij leuk om iets te geven met een knipoog naar hun bedankje van toen.


Zij en hun kinderen houden wel van een gezelschapsspelletje. Wat is er nou leuker dan gezellig een gezelschapsspelletje spelen, met een glaasje lekkers en borrelnootjes erbij? 


Op Pinterest kwam ik een foto tegen van een kruisje-nulletje-spelletje van oude spijkerbroeken. Zo werd het idee voor dit cadeautje geboren.


Mijn versie is heel anders geworden dan de versie die ik op Pinterest zag. Dat is nou zo leuk aan zelf iets maken. Je kunt het helemaal naar eigen inzicht doen. 


Aan de ene kant hun initialen en aan de andere kant vierkantjes die het speelbord weergeven. Het stiksel in een warme bruine kleur die mooi bij de spijkerstof past.


De kruisjes en nulletjes maakte ik van leer. Ieder vierkantje heeft aan de ene kant een kruisje en aan de andere kant een nulletje. Zo zijn ze dubbel inzetbaar. 


Erbij naaide ik een tasje van spijkerstof om het spel in te bewaren en om het makkelijk mee te nemen op vakantie. 


Een kaart met mooie woorden en een "gevulde envelop" maken het cadeautje compleet. Zoon- en dochterlief gingen ook aan de knutsel. Zo gingen wij met heel veel cadeautjes op stap.


Op de valreep naaide ik nog een nieuw jurkje voor mijzelf. Die komt de komende week hier nog voorbij!

3 opmerkingen:

 1. Tjonge, jonge. Wat ben jij creatief. Weer een enig idee in een hele leuke uitvoering.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij kan zo creatief denken en daarbij ik nog je idee maken......
  Super, SUPER leuk is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Seizoensgroeten aan al mijn vrienden, ik ben Eva Lucas. Van Assen, Nederland. Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man van mijn leven terugkreeg, ik wil mensen in de wereld vertellen dat er online een echte spellcaster is en krachtig en oprecht is, zijn naam is Baba Amiso, de Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die me gedumpt heeft te herenigen. Toen ik contact opnam met baba Amiso, gaf hij een liefdesbetovering voor mij en mijn man die zei dat hij niets meer met mij te maken had, belde me en begon me te smeken . Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Dr.Amiso the Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, we zijn nu heel veel blij met onszelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Dr.Amiso is een echte tovenaar. Hij kan u ook helpen uw verbroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Echtscheiding, neem contact op met deze geweldige man als u een probleem hebt met een duurzame oplossing via e-mail: herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...