zaterdag 8 juli 2017

Slingers

We wonen alweer 1 jaar in ons nieuwe huis. Een nieuwbouwhuis ... dus gestart met een kaal stuk grond waarop een prachtig huis gebouwd is. Vervolgens is het stuk grond niet meer kaal, maar het huis nog wel ... Helemaal niet erg, want beetje bij beetje richten we het in naar onze eigen wensen. In het afgelopen jaar hebben we veel gerealiseerd in en rondom het huis. En vooral ook enorm genoten. 


Buiten ligt de bestrating rondom het huis, er staan al veel planten op hun plek en we hebben ook al twee gezellige zitjes. Binnenkort volgt er nog een vlonder aan het water en vervolgens een frisse, groene grasmat. Heerlijk! 


Op onze wensenlijstje staat ook nog een overkapping. Maar alles op zijn tijd ... We wachten eerst rustig tot de buren naast ons gaan bouwen en bekijken dan wat een goede plek is om een overkapping te realiseren. Naast het voordeel van de beschutting van zo'n overkapping vind ik vooral het leuke eraan dat je het zo gezellig in kunt richten. Met kussens en allerlei andere dingen die wel tegen een stootje kunnen, maar niet zo goed tegen een regenbui. Je kunt er zo'n heerlijke, knusse, gezellige plek van maken. Wensen zijn altijd mooi ... 


Om alvast wat van die gezelligheid te creëren, maakte ik slingers van een stofje dat wel tegen een stootje kan. Erbij een krans die ik al jaren heb, maar in ons nieuwe huis nog geen plekje gekregen had. Laat de zon maar komen! 

2 opmerkingen:

 1. Fijn om zo plannen te maken en je eigen stukje paradijs te creëren. De slinger is alvast origineel en tijdloos!
  Fijne zondag, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb sinds vorig jaar een overkapping en ik ben er super blij mee!
  De vlaggenlijn is tijdloos en zorgt altijd voor een goed gevoel.
  Groet, Patricia

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...