zaterdag 15 juli 2017

Gezellige vensterbanken


Soms heb ik zin in iets nieuws in huis. Geregeld schuif ik met decoraties, duik ik de kast in of ik nog wat leuks heb staan om af te wisselen. De ene keer recycle ik wat, soms koop ik wat nieuws, soms haak of naai ik wat, ik verf wat en vaak kan iets kleins al zorgen voor een heel ander geheel in huis.


Pas deed ik ongeveer al van het bovenstaande. Ik kocht een nieuwe vaas en twee mini-plantjes, voorzag een bestaande vaas van een gehaakt huisje (hetzelfde patroon als hier), zette een andere plant in de pot (deze staat niet op de foto, zag ik net bij het uploaden van mijn foto's), dook de kast in voor een paar conservenblikjes en een waxinelichthouder. Ik schoof wat heen en weer ... tadaa ... "nieuwe" vensterbanken ... heerlijk!

3 opmerkingen:

  1. Leuk!! Zowel het gehaakte huisje, de houten huisjes, dat kleine bankje, de plantjes... Moderne, maar gezellige vensterbank!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nu ben ik een beetje jaloers. Ons huis heeft twee schuifpuien dus geen vensterbanken. Gelukkig staan er genoeg kastjes om iets op te zetten, maar een vensterbank kunnen vullen lukt me enig. Die van jou zijn weer enig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh heerlijk hé!! Ik mag ook graag re-stylen. En dan met name de kussens in de bank. Daar pas ik dan weer de accessoires op de vensterbank en kastjes op aan. Kan ik echt van genieten!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...