vrijdag 19 augustus 2016

Gezellige hangers


Bij Studio Ndrie8 kocht ik leuke kralen in prachtige kleuren. Samen met dochterlief maakte ik twee gezellige hangers. Eén om haar kamer op te fleuren en eentje voor de woonkamer. Naast de kralen voegde ik voor de woonkamer ook hartjes van kaarsenvet toe. De hanger heb ik een plekje gegeven aan het geweldig mooie kaartenrek dat ik cadeau kreeg van mijn ouders. Het rek stond op mijn verjaardagswensenlijstje. Samen met paps kocht ik hout. Vervolgens is hij aan de slag gegaan. Bij het gereed komen van ons nieuwe huis was ook het rek klaar en heeft het een mooi plekje in de woonkamer gekregen. Ben er heeeeel blij mee! 
Ook de hanger van dochterlief hangt aan een "rek", maar dan aan een boekenrek. Nou ja ... ooit was het een boekenrek. Het rek is een oudje, stond ergens op een zolder de verstoffen. Ik zag er wel wat moois in. Negen jaar geleden verfde ik het grijs en maakte manlief hartjes die ik van rode verf voorzag. Eerst op de slaapkamer van zoonlief en later op de kamer van dochterlief. 
"Ik krijg het boekenrek toch wel weer op mijn nieuwe kamer, mam?" vroeg dochterlief terwijl haar nieuwe slaapkamer behangen werd. Een nieuw likje grijze verf en de hartjes verfde ik nu roze. Samen met de hanger, een paar lievelingsboekjes en de vlaggenlijn door haarzelf gemaakt een mooie blikvanger op haar slaapkamer.
Een paar mooie kralen ... veel meer is er niet nodig voor een gezellig accent in huis ... Love it!(De mandjes haakte ik volgens dit patroon.)

4 opmerkingen:

 1. Heel gezellig!!
  Wat heeft je dochter een moooooie kamer joh.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!
   Zowel dochterlief als ik zijn heel blij met haar kamer. Een fijne plek om te vertoeven.

   Verwijderen
 2. Wat een leuk kaartenrek. En de hangers zijn ook al zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...