zaterdag 13 augustus 2016

100+ volgers (giveaway) en korte broek no. 2

Gisteren bij het posten van mijn blogje ontdekte ik dat de teller met volgers op 100 staat:
30 via Google
30 via Bloglovin
en 40 via Facebook.

Het is wel papieren werkelijkheid, want ik weet dat er ook zeker een vijftal anonieme volgers zijn (zonder FB en google-account), die mij heel trouw volgen (super leuk!). Maar goed, dat magische getal 100 is wel heel bijzonder!

Het begon met het volgen van blogs van andere creatievelingen. Heerlijk om ge├»nspireerd te raken door maaksels van anderen. Wat zou het leuk zijn mijn maaksels ook online te zetten als inspiratiebron voor anderen. In februari 2013 schreef ik mijn eerste blogberichtje. Het begon vooral als een dagboek voor mijzelf. Leuk om terug te kijken, terug te lezen of om op een makkelijke manier een recept terug te zoeken. 

Al gauw waren er de eerste volgers en nu staat de teller dus op 100+. Een dank je wel aan jullie allemaal voor jullie belangstelling en de leuke, gezellige berichtjes die jullie achterlaten. Reden voor een mini-feestje in de vorm van een giveaway. Ik vond het leuk om iets te maken dat kenmerkend is voor BY IK. Ik maakte daarom een sleutelhanger van een oude spijkerbroek! Staat deze sleutelhanger leuk aan jouw huissleutel, fietssleutel of kastsleutel? Laat voor woensdag 17 augustus 10.00 uur hieronder een berichtje achter en wie weet komt deze sleutelhanger jouw kant op.

Na de sleutelhanger werkte ik de laatste draadjes van de korte broek van dochterlief af. Korte broek no. 2 was nog in de maak. Het eerste exemplaar wordt met veel plezier gedragen. Dat gaat met deze vast ook lukken.
De stof komt van hier en het patroon is uit de La Maison Victor.

6 opmerkingen:

 1. Volgens mij moet jij nog weken vrij zijn van school, wat een productie. Staat wederom schattig, leuk model. Nog meer lappen voorraad?

  Je trouwe volger

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wie wil nou niet zo'n mooie handige sleutelhanger! Ik weet er wel een mooie bestemming voor ;-). Laat je dochterlief weer een briefje trekken?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je 100 volgers! Wat een leuke broek, ik heb hetzelfde stofje, (maar dan met groene sterren) gebruikt voor een sweater voor zoonlief.
  Liefs Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Leuk he, die statistieken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat met die 100+ volgers !! Mooie short. En die sleutelhanger kunnen we altijd gebruiken, heel mooi gemaakt !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd. Iedere nieuwe volger maakt blij, weet ik.
  Ook ik doe graag mee voor de sleutelhanger.
  Veel vakantieplezier nog!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...