Na de aardbeienslof van vorige week bakten we dit weekend een monchouslof. Verrukkelijk!
Vanmorgen was ik al op tijd op pad om kersen (en ander fruit, groente, brood, kaas en eieren ;-)) op de markt te halen.
We waren vanochtend namelijk ook uitgenodigd om naar de presentatie van de musicalklas van dochterlief te kijken. Het was haar eerste optreden met publiek sinds ze op musicalles zit. Ze straalde! Wij apetrots natuurlijk.
Daarna aan de bak met dit recept voor monchouslof zonder geraffineerde suikers. De kersenvulling er bovenop heeft qua uiterlijk veel weg van die uit een blik, maar deze is zo veel lekkerder. Het zijn gekookte kersen ingedikt met een beetje maizena. Zo eenvoudig en puur kan het zijn.
De rest van de middag ben ik met kaartjes en cadeautjes bezig geweest. Die zien jullie binnenkort hier.
Fijn weekend verder!
Wat ziet die kersenslof er verrukkelijk uit. Smullen...
BeantwoordenVerwijderenWat mooi om naar de presentatie van de musical klas te mogen kijken. Daar mag je zeker trots op zijn. Klasse!!
Ziet er ook alweer heerlijk uit. Het is echt een varieer-koekblik, en dat is leuk.
BeantwoordenVerwijderenNog lekkerder om deze in te dikken met custard poeder in plaats van met maizena
BeantwoordenVerwijderen