zondag 29 juli 2018

Een zachte prikkelige korte broek

Prikkelig ... dat is alleen de afbeelding van de cactus op één van de drie strijkemblemen ;-). Verder is het een heerlijk zachte comfortabele korte broek.


De stof is een French Terry uit de collectie van See You at Six. Een fijne stof om te naaien en heel prettig om te dragen. Ik naaide er ook een shirt en sweaterjurk voor haar van.


Voor het model gebruikte ik een veel gebruikt patroon hier in huis. Short Robin, de favoriet van haar grote broer. Ik maakte alleen de pijpen wat korter.


Uit de set met strijkemblemen zocht ze zelf een paar mooie exemplaren uit. Ik had de neiging om ze niet alleen te strijken, maar nog extra te verstevigen met een stiksel. Ik kon het toch laten ... ben heel benieuwd hoe de emblemen in de was en tijdens het dragen blijven zitten.Erbij een leuke blouse uit de winkel. Met een heel blije meid als resultaat!


Zie je hoe mooi haar teennagels bij het koord kleuren? ;-)

4 opmerkingen:

 1. Wat een enige broek. Mijn ervaring met strijkemblemen is wisselend. Soms blijven ze zitten, soms zijn ze na een wasbeurt los. Dus slim van je om ze meteen vast te naaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed zeg, dat die teennagels bij het koord passen :-)
  En wat een superleuke 'speel'broek! Ze ziét er zelfs comfortabel uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En ze kan de show weer stelen met haar gave outfit.
  Ben ook benieuwd naar de strijk emblemen, hoop dat ze blijven zitten, anders kun je ze altijd nog vaststikken

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...