zaterdag 21 juli 2018

Goal!

Goal ... scoren met haar zelfgemaakte cadeautje ... dat gaat dochterlief vanmiddag vast doen!Een klasgenootje van dochterlief gaat na de zomervakantie naar een andere school. "Mam, wil je iets voor hem maken?" vroeg ze van de week. "Ik kan natuurlijk niet zonder cadeautje bij hem komen."


Een tasje - net zo een als voor de juffen en meesters - leek haar wel leuk. Ik stelde voor om een etui te maken. Dat vond ze een reuze goed idee. "Dan kan hij daar al zijn pennen in doen op zijn nieuwe school!"Zo gezegd, zo gedaan ...

Dochterlief maakte er eerst een mooie zomerse tekening bij. Daarna ging ze ook nog aan de slag om een mooie kaart te maken. 


Kennen jullie het magazine "Mijn Hobbykaart"? Ze kreeg het een keer van oma. Een magazine vol met knipvellen en beschrijvingen. Echt iets voor dochterlief. Al van jongs af aan noemen wij haar de "knipkoningin". Op jonge leeftijd kon ze namelijk al heel netjes knippen. Vol concentratie werd er gewerkt. Zo'n fantastische eigenschap van haar. Dat ze zich zo inzet om iets moois te maken voor een ander. Onze lieverd!Misschien kan ze met haar kaart wel meedoen aan een kaarten-challenge ;-). Iemand die daar heel veel van weet, is Daphne

Bij haar vond ik tevens de tip om weer een mailtje te krijgen als jullie een reactie plaatsen. Ik hoop dat ik de instellingen zo aangepast heb, dat het weer werkt. Ik zal het jullie in mijn volgende post laten weten. 

6 opmerkingen:

 1. Nou, hier een reactie, ik ben benieuwd of het lukt????
  Wat een talent heeft je dochter toch, ik zit eerst met verbazing naar de tekening te kijken, leuk!!!! Wat een zomerse creatie, helemaal goed met deze temperaturen.
  Daarna de kaart.....Wauw, die is echt SUPER!!
  Mooi hoor, zoals ze geknipt heeft.
  Maar dan een bijpassende challenge....pff.....er zijn er genoeg, maar ik zou nu zo 1,2,3 niet weten waar ze deze kaart kan linken.
  Thijs zal er, dat weet ik zeker, heel blij mee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, lieve Daphne, voor je reactie. En ja, dankzij jouw tip krijg ik weer mail bij een reactie!
   Thijs was heel blij met het cadeau. Zag dat zijn klasgenootje heel ijverig voor hem was geweest. En ook ik werd netjes bedankt ;-).

   Verwijderen
 2. Super zeg! Je mag terecht fier zijn op je dochter, zoals ze bij ons zeggen: 'Dat heeft ze van geen vreemde' (waarmee bedoeld wordt dat ze op haar moeder lijkt!).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!
   Het cadeau werd erg gewaardeerd.
   En jouw mooie uitdrukking ken ik. Leuk.

   Verwijderen
 3. Wat een leuk afscheidskado. En wat een leuk blad om te gebruiken. Raar dat blogger de instelling had veranderd, maar gelukkig is de link om het terug te draaien al behoorlijk bekend. ( ik zette hem ook op mijn blog). Fijne vakantie met veel knutselplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, Mieke!
   En van die fijne vakantie zijn we al heerlijk aan het genieten.
   Voor jou ook een fijne zomer gewenst.

   Verwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...