woensdag 28 februari 2018

Zwart-wit

"Denk niet wit, denk niet zwart
Denk niet zwart-wit
Maar in de kleur van je hart"


Het refrein van één van de liederen die ik binnenkort samen met een koor mag zingen. Net als vorig jaar zing ik ook op 25 maart a.s. weer mee als projectlid met het koor waar ik van mijn 12e tot 30e lid van was. "The Passion" gaan we ten gehore brengen. Heel veel mooie Nederlandstalige liederen afgewisseld met gesproken teksten. De repetities op zich zijn al een feestje, maar in het concert zelf heb ik ook heel veel zin.


Het was op een ochtend bij een kopje koffie dat ik een mailtje kreeg van de project-werkgroep met het kledingvoorschrift. Zwarte broek of rok met witte blouse. Niet direct de kledingstukken die in mijn kledingkast hangen ... 


Bij datzelfde kopje koffie zat in mijn dagelijkse Bloglovin-mail een blogpost van @Yane. Zij had de leuke blouse Eloise genaaid uit Veritas 7. Ik bladerde deze Veritas online door en ontdekte ook de mooie broek Elodie. Ondanks dat zwart-wit niet direct mijn voorkeur voor kleding voor mijzelf heeft, raakte ik wel enorm geïnspireerd. 


Veritas is een magazine uit België. Ik kende het magazine niet. Er staan verrassend leuke patronen in! Eentje om te onthouden.


Stofjes ... Ik mag altijd graag eerst voelen en in het echt bekijken voordat ik koop. Toch bestelde ik een keer online. De witte stof kocht ik bij Stoffen-online. Daar kocht ik wel eens eerder stofjes. De zwarte is van Van Gool Stoffen. Mooi verpakt met een gezellig kaartje erbij. Leuk!


Het setje met kleren hangt klaar. Wij oefenen nog even verder met al die mooie liedjes ...


De foto's van mij in de zwart-witte set maakte zoonlief vanochtend voordat de schaatsen ondergingen. Wat een feestje vandaag. We hebben de hele dag op de sloot in onze achtertuin geschaatst. Neefjes en nichtjes kwamen gezellig langs. Chocolademelk erbij. Een super leuke vakantiedag. De schaatsen liggen te drogen bij de achterdeur, zodat de morgen zo weer aan kunnen :-)!

6 opmerkingen:

 1. Super mooi stelletje geworden. Knap gedaan! Geniet verder van je vakantie en het schaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En weer zo’n mooi setje. Pas maar op dat het hele koor niet voor kleding langskomt. En wat heerlijk dat jullie zo dichtbij kunnen schaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, chique ook.
  Ik snap dat zwart wit wel, geeft rust, want zwart is zwart en wit is wit, geen kleur verschillend dus.
  Leuke stof ook, dat wit.
  En schaatsen....heerlijk toch, juist nu in de vakantie, wat een lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat handig toch, als je zelf zo’n mooie, bij de gelegenheid passende outfit kunt maken. En Frank Boeijen, daar heb ik vroeger zo veel naar geluisterd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je super goed. Veritas is ook een betonnen winkel, met garens, stoffen, fournitouren, sjaals, ondergoed, ... een hele toffe winkel voor ons.
  Fijn weekend, groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...