woensdag 7 februari 2018

Warme muts

Een warme muts ... die kun je wel gebruiken in deze koude dagen. Heerlijk weer vind ik dit. Van mij mag het nog wel wat langer vriezen. In de kerstvakantie bij Flevonice geschaatst met de kinderen en wat zou het leuk zijn om - net als vorig jaar - weer op de sloot achter ons huis te kunnen schaatsen. Of ... als ik nog wat verder droom ... flinke tochten schaatsen op natuurijs. Keep on dreaming!


Maar goed, ook op de fiets naar school of het station is een warme muts fijn. Eentje die past bij deze warme sjaal, mijn wollen winterjas en deze omslagsjaal


Ik haakte 45 toeren met 45 halve stokjes (in de achterste lus), haakte deze lap met halve vasten tot een cirkel, reeg een draad door de bovenkant en klaar was mijn muts!


Vandaag de muts getest. Hij is heerlijk warm op de fiets. En natuurlijk ook heel fijn onder het genot van een warme kop chocolademelk in het zonnetje ;-).


3 opmerkingen:

 1. Wat staat de muts mooi!! Prachtig om te zien deze plaatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk en oh zo nodig met dit weer.
  Wat een leuke fotoserie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke muts! Ik ben niet zo'n voorstander van dit weer, het valt wel mee omdat het droog is nu, maar ik heb altijd zo'n medelijden met de zwerfkatten en andere dieren die nu in de kou zitten. Ik moet het drinkbakje voor de vogels een paar keer vullen want het bevriest altijd en de beestjes vinden nergens water. Dus dat vind ik dan de nadelen. Maar met zo'n mooie muts kun je daar wel tegen natuurlijk :-) Misschien moet ik mutsjes haken voor de diertjes :-) Haha!
  Groetjes, Sigrid
  PS: Leuke foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...