zaterdag 28 oktober 2017

Stoere trui

("Ben ik zo goed gecamoufleerd, mam?)

Een paar weken geleden was het Stoffenspektakel dichtbij huis. Ik twijfelde wat of ik er wel of niet heen zou gaan. Een paar lapjes scoren is altijd een feestje, maar kon eventueel ook bij de stoffenwinkel waar ik graag kom. 


Zoonlief haalde mij over om toch te gaan ... hij wilde graag een stoere trui in legerprint. Zo'n stofje hadden ze vast op het Stoffenspektakel, bedacht hij. En oh, wat vind ik het leuk dat mijn zoon - die vandaag 10 jaar is geworden - graag een zelfgemaakte trui wil. Het werd een gezellig avondje Stoffenspektakel met mams en een kopje koffie als afsluiter met z'n twee. Genieten zo'n avondje met m'n moeder!


Naast de legerprint voor zoonlief scoorde ik nog een flamingo-stofje voor dochterlief en twee leuke stofjes voor mijzelf. De buit was precies gelijk aan mijn lijstje. Goed geslaagd dus.


Als model gebruikte ik B1454 uit B*inspired edition 3 (net als hier!). Zoonlief vindt de col zo heerlijk warm.


Ook een colsjaal en een muts van tricot stonden nog op zijn wensenlijstje. Lekker stoer. De muts is nog in de maak, maar de colsjaal is al af. Fijn warm nu het buiten wat frisser wordt.


4 opmerkingen:

 1. Heerlijk verhaal. Ik heb ook altijd veel genaaid voor onze 3 jongens en onze dochter. Oudste zoon heeft zelfs een keer een joggingpak voor zichzelf ontworpen en ik heb dat toen gemaakt. Supertrots was-ie! en ik ook natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe leuk is dat, dat je zoon van 10 een zelfgemaakte trui wil!
  En hij heeft gelijk ook, want deze is wel heel erg stoer en ontzettend mooi gemaakt.
  Nog gefeliciteerd met zijn verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo fijn! Heel knap, die trui ( en je zoon ook hoor) !
  En ben blij dat je zo'n leuke avond had met je moeder, geniet er maar wat vaker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 10 en dan een zelfgemaakte trui aan. Dat vind ik echt leuk! Ontzettend dankbaar. En dat recept spreekt mij ook wel aan :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...