Een heerlijk maaltje deze rodelkooltaart mét (uiteraard) rode kool en ook rozijnen, appel, kaneel, komijnekaas, walnoten, uien en een raster van bladerdeeg. Via deze link vind je het recept.
Het is geen recept voor een snel-klaar-maaltijd. Het snijden en stoven neemt de nodige tijd in beslag. Maar terwijl de rode kool en uien stoofden, bereidde ik ondertussen de groenten voor de volgende dag voor. De afwas deed ik alvast toen de schotel in de oven stond. Met als kroon op het keukenwerk deze overheerlijke rodekooltaart ... smullen!
Vorige week zag ik bij Mieke en Daphne een leuke oproep staan. Via de blog van Elisabeth worden er iedere tweede vrijdag van de maand recepten gedeeld. Dit recept komt veel te laat voor deze oproep, maar wie weet kan ik de volgende maand aanhaken. Een erg leuk idee in ieder geval!
Wat een heerlijk recept. Wij zijn gek op rode kool en dit is een hele leuke variant.
BeantwoordenVerwijderenLeuk dat je ook mee gaat doen, dan zet ik volgende keer een linkje naar je blog erbij :)
BeantwoordenVerwijderenGroetjes Juffrouw Ooievaar