woensdag 18 september 2019

Feestelijke outfit

De schoolfotograaf is vandaag weer op school geweest. Jammer genoeg geen foto meer van broer en zus samen. Maar ik ben er van overtuigd dat dochterlief straalt voor twee op de schoolfoto ;-)


De schoolfotograaf en de verjaardagen van onze kinderen zijn altijd vlak bij elkaar. Meestal maak ik één feestelijke outfit voor beide gelegenheden (kijk maar eens hier en hier). Zo ook dit jaar.

De wens was duidelijk ... een stoer rokje met iets leuks erop. 

Mijn oog viel op de Monaskirt ... een stoer rokje. Samen met de Isa-sweater helemaal tienerproof. 
De stofjes zocht ze zelf uit. Blauw uit de stoffenvoorraad voor het rokje. Donker blauwe stof met neon-buttons voor de trui van Studio Stof

In haar haren een hippe scrunchie! Ze knipte hem zelf uit een zonnig geel stofje. (De oker gele die ze tijdens het knippen draagt, naaide ze zelf. Kijk hier maar eens.)Een paar gave sneakers maken haar feestoutfit compleet. We maakten eerst blote-benen-foto's. Daarna bezochten we onze plaatselijke sokkenwinkel voor een paar panty's. Ze hadden nog iets véél leukers: mooie kniekousen. Dochterlief glom van oor tot oor bij het zien van deze gave sokken. Dus hup, nog een keer de camera erbij ... Foto's mét en zonder kniekousen ;-)  
6 opmerkingen:

 1. Wauw.....wat een pracht stelletje voor dochterlief. Lekker stoer. Ben benieuwd naar de foto's van de schoolfotograaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat en heerlijk vrolijke foto's. Die lange kousen zijn super. Lekker warm en staan heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zag je er mooi uit. Boffen dat ik het al in het echt gezien heb. Super mooi tenue!! Gr Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig setje en je dochter springt er letterlijk een gat van in de lucht!♡ heel tof gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...