zaterdag 3 maart 2018

Zwart-wit #2


Terwijl ik online stofjes uitzocht voor mijn zwart-witte set keek dochterlief over mijn schouder mee. Haar oog viel op een witte tricot met zwarte kruisjes. "Die is mooi, mam ..." Dat was ik helemaal met haar eens, dus bestelde ik naast zwart en wit voor mijzelf ook een stukje van deze mooie stof.


Tussen het schaatsen door deze week, naaide ik voor haar shirt "Senna". Een gratis PDF-patroon van B*Trendy.


Super eenvoudig, maar met een geweldig leuk resultaat.


Wij gaan op zoek naar nog meer mooie stofjes, want dit is een heerlijk modelletje voor het komende voorjaar en frisse zomerdagen.


Wat was het een heerlijke vakantieweek. Fijn om niet gewekt te worden door de wekker en even "niets moeten". En vooral heel bijzonder dat we konden schaatsen in de achtertuin. Wat hebben we genoten ... warm aankleden, schaatsen aan en glijden maar ...
6 opmerkingen:

 1. Heerl erg leuk shirt.
  Gaat ze veel plezier van hebben, zeker weten!
  Schaatsen in de voorjaarsvakantie.....gewoon een kadootje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja handig, zo'n mooi shirt! Ze staat er goed mee!
  En wat leuk om te zien hoeveel pret jullie buiten gehad hebben.
  Schaatsen ging niet in onze buurt, maar dat is niet erg, want dochterlief houdt meer van rolschaatsen bij mooi weer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk shirt, toffe print! En zo gezellig als dat schaatsen eruit ziet. Op een sloot, zie ik dat goed? Gisteren en eergisteren kon er hier ook eindelijk geschaatst worden op de vennen. Manlief en de meiden hebben ervan genoten. Ikzelf waag me er niet aan, maar geniet wel lekker mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi shirt en zo leuk die foto's van het schaatsen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben je blog tegengekomen, omdat je ooit, in een ver verleden, ergens in 2013 :) een berichtje bij mij had achtergelaten, wat een leuk blog heb je! En wat een leuke dingen maak je, ziet er allemaal heel smaakvol en verzorgd uit.Dikke complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk foto's van je dochter die als een volleerd fotomodel staat te poseren. Ze is echt heel blij met haar shirt, het straalt ervan af! Heerlijk.
  Om eerlijk te zijn ben ik blij dat die vrieskou alweer weg is hoor......ik hou daar zo NIET van en kan de lol van het schaatsen er niet van in zien....Maarre heerlijk dat jullie er wel van hebben genoten!
  Lieve haakgroetjes
  Tertia

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...