zaterdag 16 september 2017

Kleding in mini-formaat

Heeeeel productief was ik gisteren ... ik naaide een haltertopje, rok, tas en bruidsjurk met sluier in één dag ... Niet schrikken of heel verbaasd kijken hoor ... (dat deed de mevrouw in de winkel waar ik een stukje klitteband haalde wel toen ik vertelde dat ik een bruidsjurk aan het naaien was) ... ik maakte het allemaal in mini-formaat ;-).Donderdag vroeg ik aan mijn vriendin of haar dochter nog wensen had voor haar 5e verjaardag. Barbiekleertjes of -accessoires waren wel welkom. Donderdagavond struinde ik Pinterest af op zoek naar ideetjes. Ik word zo blij van zulke wensen; leuke uitdaging!Vrijdagochtend eerst gauw de "moetjes" gedaan: was afhalen, strijken, vouwen, nieuwe was aan de lijn, vaatwasser uitpakken. Vervolgens achter de naaimachine gekropen. Wat een leuk werkje was het. Heel priegelig uiteraard, maar zo leuk om te doen.Voor de rok en het haltertopje gebruikte ik een restant van mijn maxi-rok. Erbij een tas van spijkerstof. De schouderband hetzelfde als het lintje in de feestjurk van dochterlief. Op onze slaapkamer hangen dubbele gordijnen: blauwe overgordijnen en een transparant gordijn met bloemetjes ervoor. Een restje van de laatst genoemde gebruikte ik voor de bruidsjurk en sluier.De mini-kleren gezellig verpakt en vanmorgen cadeau gegeven aan de jarige jet. Een heerlijk voldaan gevoel toen ik haar blije gezicht zag!6 opmerkingen:

 1. Wat een super mooi cadeau heb jij gemaakt voor de jarige jet. Knap gedaan, echt leuk. Creatief hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap zeg!! En zo mooi verpakt!! Je hebt er werk van gemaakt! Haar poppen gaan veel bekijks hebben in Barbiewereld :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf cadeau! En veel mooier dan de barbiekleertjes die je in de winkel koopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo zeg, die is gaaaaaaaf!!
  Zoveel liefde en zorg zit erin en dan op het laatste ook nog eens leuk verpakt!
  Te gek gewoon, zo leuk, ik word er een beetje stil van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi Ilse. En de verpakking is ook al zo leuk. Dat vind ik ook eigenlijk er helemaal bij horen, iets toepasselijk inpakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat een geweldig mooi cadeau! Ik maakte vroeger ook kleertjes voor poppen en die staan nog steeds in mijn atelier.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...