zaterdag 30 september 2017

Eerste herfstitem

Het eerste herfstitem van 2017 is een feit ... het is een jurkje voor mijzelf. Afgelopen woensdag leuke stofjes gescoord op het Stoffenspektakel, dus binnenkort rolt er hopelijk nog meer najaarsgerief onder mijn naaimachine vandaan. Het model is er eentje die ik al vaker maakte (kijk maar hier en hier). Met een leuke hals; een beetje anders dan anders. Een modelletje dat heerlijk zit.De stof leent zich uitermate voor een creatieve kwinkslag. Een leuke print aan de goede stofkant en een spijkerstof-look aan de "verkeerde" kant. De verkeerde kant is dan eigenlijk geen goede benaming, hè? De rugzijde van dit model bestaat uit twee delen. Dit keer koos ik er voor om voor de rechter achterzijde de andere kant van de stof te gebruiken. De mouwen voorzag ik van een brede boord; ook van die andere stofzijde. 


Erbij een ketting van viltbolletjes. Deze lagen al heel lang op zolder te wachten om een ketting te worden. Ze passen perfect bij deze jurk, dus gauw aan een koord geregen.


En zoals wel vaker in de herfst, was het niet droog toen zoonlief foto's van mij wilde maken. Buiten geeft altijd een leuke sfeer aan de foto's, vind ik. Gelukkig konden we binnen ook een fotogeniek plekje vinden ;-).

5 opmerkingen:

 1. Heel gaaf gedaan. Mooi jurkje, goed model!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel uniek! De hals is ook mooi! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit jurkje zit je als gegoten!
  Mooi hoor en wat een creatieve uitvoering, zo met die "verkeerde" kant.
  Staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke jurk. En wat staat ie je goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...