woensdag 14 juni 2017

Zonnebrilhoesjes

Wat hadden jullie weer een leuke reacties achter gelaten op mijn vorige blogberichtjes. Super leuk om te lezen. Dank jullie wel!


Die reacties kwamen onder andere op het blogje over de perenijsjes en het ijsjesjurkje. Iemand al perenijsjes gemaakt? ;-) 


Terwijl ik de laatste draadjes afwerkte van dat ijsjesjurkje kreeg dochterlief een uitnodiging van drie klasgenootjes voor een summerparty. Ik zei dat we misschien wel iets van de ijsjesstof konden maken. Heel toepasselijk voor de summerparty. Vorig jaar hadden deze kinderen al een cadeautasje gehad. Dus dat idee streepten we door.


Dochterlief kwam met het plan om zonnebrilhoesjes te maken en er een zonnebril met geld in te doen, omdat geld op hun wensenlijstje stond. Dat past goed bij een summerparty, vervolgde ze haar idee. Apetrots op mijn dochter met zulke leuke ideeën ...


Zij maakte mooie kaartjes en ik ging aan de slag achter de naaimachine. We maakten nog een vierde cadeautje, omdat er nog een jarige was. Voor de meiden met ijsjes en voor de jongens met haaien en mieren (restjes van hier).We zochten samen een zonnebril voor de jarigen uit en stopten geld in een envelopje. En zo kon dochterlief vanmiddag met haar mooie cadeautjes naar de summerparty met (heel toepasselijk) zomerse temperaturen!

5 opmerkingen:

 1. Je mag echt wel trots zijn op je dochter, creatief ding!!!
  Heeft ze het leuk gehad en vielen de cadeautjes in de smaak?
  Verwennerij voor de jarigen.

  je trouwe volger

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enig idee. Ik wil zelf ook brillenhoesjes maken en zocht een patroon. Gelukkig kreeg ik ooit een tasje van jou en vond ik nog een Fleece deken. Eens kijken hoe het hoesje in elkaar zit en dan kijken of het me lukt er iets leuks van te maken. Dan zet ik het op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel origineel en superleuk cadeautje! Want een envelopje met geld is ook maar saai. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit zijn echt TE leuke kadootjes.
  Zelf gemaakte!!
  Wees maar trots op je dochter, met haar leuke ideeën......oh dat schreef je al, dat ben je 😊

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...