zondag 11 juni 2017

Gezellig plankje

Het was op een zaterdagmorgen zonder voetbal ... we lagen wat langer te luieren ... dat ik mij bedacht dat die ene muur in onze slaapkamer nog iets miste. 


Wij hebben drie witte muren en één muur met een prachtig behangetje. Wie vaker meeleest, heeft het behangetje al eens gezien toen onze nieuwe nachtkastjes met mandje en bloemetjes hier voorbij kwamen. Voor een aantal foto's had ik ze voor het behangetje gezet. 


Normaal staan de nachtkastjes naast ons bed (wel zo handig hè? ;-)).


Die muur dus ... ik dacht aan een schilderij ... plankje ... wandhanger ... bedacht of ik nog wat leuks ergens had liggen ... 

Een donkergrijs plankje lag nog op zolder. In ons vorige huis deden twee van deze plankjes dienst als accessoires in het toilet. Erop stond een serie foto's van onze trouwdag. Ons huidige toilet is al voorzien van gezelligheid (kijk hier!).


Het grijze plankje gaf ik een likje witte krijtverf (van Annie Sloan), ik schuurde de randjes wat op voor een verouderd effect en bracht een laagje was aan.


En het leuke van zo'n plankje is dat je nog eens kunt wisselen ... Nu voorzien van trouwfoto's, mini-plantje, plantje in oude spijkerbroek en gehaakte wandhanger ... Over een tijdje misschien wel weer heel anders!


Voor de wandhanger gebruikte ik hetzelfde patroon als hier!

3 opmerkingen:

 1. Wat een.....gezelligheid!!
  Leuk gedaan.

  je trouwe volger

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk gedaan, ziet er mooi uit in combinatie met het behangpapier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk! En zeker omdat je zo'n plankje telkens wat kan aanpassen.
  PS: Ik vind je behangpapier nog altijd zo geweldig mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...