woensdag 24 mei 2017

Kraamcadeautjes

Wat een lieve reacties op mijn vorige blogpost. Ontzettend leuk om te lezen. Dank jullie wel allemaal! In dat bericht liet ik al weten dat er druk genaaid werd waardoor het wat rustig was hier. Gisteren op Instagram lichtte ik al een tipje van de sluier op ... ik maakte onder andere kraamcadeautjes voor drie nieuwe wereldwonders. 


Maandagavond werd ons neefje geboren. Gisteravond mochten we hem komen bewonderen. Op verzoek van zijn papa en mama naaide ik een boxkleed. De wens was groen, grijs en een hertje. 


Verder mocht ik mijn eigen (creatieve) gang gaan. Hartstikke leuk zo'n "opdracht". Hier bestelde ik mooie stofjes, maakte wat ontwerpjes en ging aan de slag. 
 

Ze waren er heel blij mee. Precies de kleuren die ze in gedachten hadden. Nice! 


Het boxkleed komt in de box van onze kinderen te liggen. Mooi dat onze box op deze manier weer gebruikt gaat worden.


Ook zoonlief zat achter de naaimachine. Hij wilde een knuffel maken. Op zolder zocht hij zelf een lekker zacht stofje uit. Google werd geraadpleegd voor een ontwerp. Een olifant moest het worden. Knippen, spelden en vervolgens achter de naaimachine van zijn zusje. Wat heeft hij dat knap gedaan, hè? Zwager en schoonzus waren blij verrast. "Dat kunnen wij niet hoor," zeiden ze tegen zoonlief. Hij glom van oor tot oor (en ik ook ;-)).


Twee weken geleden maakte ik een knisper-label-doekje van de stoffen van het boxkleed dat ik tijdens de babyshower aan schoonzus gaf. Ook een hertje.


De andere twee nieuwe wereldwonders zijn buurjongetjes. Voor deze twee jongens maakte ik een knisper-label-doekje met hun naam erop. De ene gaf ik vanmorgen weg. De buurtjes waren er heel blij mee. Leuk zo'n persoonlijk cadeautje. Voor het andere kraambezoekje gaan we ook gauw een afspraak maken.3 opmerkingen:

 1. Jeetje Ilse, wat ben jij toch een creabea, wat een mooie babyspulletjes heb je gemaakt! Lieve Groetjes Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige cadeautjes heb je gemaakt, zoonlief natuurlijk ook. Het zit in de genen. Tof!! Leuk om te geven en natuurlijk om te krijgen. Je vakantie wordt goed benut!!

  je trouwe volger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow! Wat knap! Heel leuk om met enkele richtlijnen je eigen creatie te kunnen maken. En je zoon heeft dat olifantje goed gemaakt!
  Die baby's in jouw buurt hebben geluk met jou! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...