zondag 5 maart 2017

Kuiken DIY

Gisteren postte ik een bericht met vleugjes oker/geel die ik aan onze zithoek toevoegde. Kussens, kaarsen en een lieve kuiken (je ziet het hier). 


Bij het maken van het kuiken bedacht ik mij dat het misschien wel handig was om er een beschrijving van te maken, zodat jullie ook zo'n lieve kuiken kunnen maken als je dat leuk vindt.


Vanmiddag ging ik aan de slag om een beschrijving te maken. Ik probeer dat altijd op een zelfde soort manier te doen. Kijk maar eens onder het tabblad "patronen & DIY"


Net startte ik mijn laptop op om dit berichtje te gaan typen en zie ik het berichtje van Daphne voorbij komen ... dat ze verliefd is op het kuiken en of ik ook een patroon of korte beschrijving heb. Hoezo toevallig, Daphne. Hier is 'ie dan! Leuk om in jullie berichtjes te lezen dat het oker/geel bij jullie ook een lentegevoel oproept. Bedankt weer hoor voor jullie reacties. Gezellig!


TIP: Als je een stuk stof van 40x80 cm gebruikt, krijg je een maxi-kuiken zoals op mijn foto's. Wil je nou mini-kuikentjes maken, neem dan een stukje stof van bijvoorbeeld 6x12 cm. Maak er een aantal meer. Laat dan bij stap 9 een stuk garen over om ze op te kunnen hangen, in een mooie voorjaarstak bijvoorbeeld.


3 opmerkingen:

 1. Ziet er heel leuk uit. Ik heb er heel veel gemaakt voor de winkel waar ik 5 jaar heb gewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tadaaaaa, op mijn wenken bediend 😀

  Dank je wel, deze week heb ik weinig tijd (werken en mijn dochter en ik zijn jarig), maar voor de Pasen moet het vast en zeker nog lukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat enig is deze kip! Super leuk bedacht en gemaakt Ilse. Ik vind je stofje ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...