vrijdag 17 maart 2017

Fruittasje en cadeautjes

Fruit ... heerlijk! Ik ben een echt fruitmonster en bof met nog meer fruitliefhebbers hier in huis. Er worden hier heel wat fruitstukken genuttigd in een week. Ook naar mijn werk neem ik dan graag wat mee. Een appel los in de werktas (klik!) gaat prima, maar een kiwi geeft toch wat meer rommeltjes onderin de tas. Dus stopte ik 's morgens mijn fruit meestal in een plastic zakje om mee te nemen. 


Terwijl ik een cadeautasje naaide, bedacht ik mij dat zo'n tasje ook ideaal voor fruit zou zijn. En ... zoals dochterlief zo mooi zei: "Dit is wel heel duurzaam, mam!"


Voor de buitenkant nam ik een restje van het kuiken en de kussens


Binnenin gebruikte ik geplastificeerd katoen dat afneembaar is. Een restant van de verjaardagskroon


In de afgelopen weken maakte ik nog enkele cadeautjes. 
Verjaardagskalenders voor jarige juffen ...


... een knisper-label-doekje voor ons buurjongetje ...
... cadeautasjes (met een gevuld envelopje erin) voor jarigen ...... en een hartje voor op een verjaardagskaart. 


Een bijzondere verjaardagskaart, want ik stuurde hem naar iemand die ik nog nooit in het echt ontmoet heb. Aan het begin van dit jaar vroeg Daphne naar de verjaardagsdata van haar bloglezeressen, zodat zij een zelfgemaakte kaart kan sturen voor de verjaardag. Vorige week was Daphne zelf jarig en mocht ze een kaartje van mij ontvangen. Zo leuk om de volgende dag op haar blog te lezen (en zien) dat het kaartje goed overgekomen was!

Ik wilde voor haar een kaartje maken dat kenmerkend is voor mijn freubel-stijl. Ik maakte daarom een hartje van een oude spijkerbroek.

Jouw kaartje is hier ook gearriveerd hoor, Daphne! Heel veel dank voor je mooie kaart. Prachtig gemaakt. De kaart hangt al op ons kaartenrek. Morgen gaan we verjaardagstaartjes eten! 

3 opmerkingen:

 1. Wat een supermooie creaties! Dat knisperdoekje voor het buurjongetje vind ik geweldig! En dat fruitzakje heel handig en mooi.
  Fijn weekend,
  Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijke, leuke kadootjes maakte je.
  En ik begrijp dat je vandaag jarig bent. Gefeliciteerd !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee zo'n fruitzakje. Daar krijg je zelfs minder grote liefhebbers mee aan het fruit! En....gefeliciteerd! Op naar weer een creatief jaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...