zaterdag 11 juni 2016

Verhuisd!

Wat was het stil hier hè? Ik zat niet stil hoor ... Heel veel dozen werden er ingepakt, verhuisd en weer uitgepakt. Steeds meer spullen vinden hun plekje in ons nieuwe huis. Een weekje wonen wij hier nu en we voelen ons er al helemaal thuis. We genieten van de ruimte binnen en buiten. En van de gezellige sfeer die alsmaar groeit. De kinderen spelen in de grootste zandbak die een kind zich maar kan wensen. En wij maken - samen met heel lieve hulptroepen - steeds een beetje meer een thuis van ons mooie, nieuwe huis. 


In afgelopen periode had ik al het één en ander gefreubeld voor ons nieuwe huis. Van dat voorwerk kregen de dekbedden van zoon- en dochterlief als eerste hun nieuwe plekje. Ook de nieuwe kussenhoezen hebben al een mooi plekje gekregen. Samen met de gehaakte huisjes.

Ondertussen rollen er meters grijze stof onder de naaimachine door. Samen met mams ben ik vouwgordijnen aan het maken. We werken nog even hard door ...


6 opmerkingen:

 1. Wauw...wat een mooie plaatjes!! Wat leuk dat die fraaie werkstukken nu tevoorschijn komen en liggen te pronken. En...ja in het echt al een aantal keren in jullie mooie woning gewerkt. Het wordt met de week fraaier. Een fijne
  tijd samen toegewenst, veel woonplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!!
  Ziet er al meteen heel gezellig uit.
  Op de achtergrond zie ik wel een tuin waar nog veel werk in zit, of is dat de zandbak waar je het over hebt ;-)
  Heel veel geluk met elkaar en vergeet ook niet te GENIETEN!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel plezier, geluk, gezelligheid en gezondheid in jullie nieuwe huis. Heerlijk dat je zelf zo veel leuke klusjes kunt doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk om je zo te nestelen in je nieuwe huis met je gezin. Het ziet er al erg leuk uit! Succes nog met de gordijnen, ik doe het je niet na.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik wil ook vouwgordijnen maken, heb je voor mij een adres waar ik de fournituren hiervoor kan bestellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je wel voor jullie leuke reacties!
  We genieten enorm van ons heerlijke, nieuwe stekkie. Heerlijk! En ondertussen maken we ons huis steeds een beetje mooier. Met dank aan paps en mams hangt een groot deel van de vouwgordijnen al (jullie zijn schatten!). Binnenkort zal ik wat leuke plaatjes posten.

  @Carine: De cassettesystemen en toebehoren hebben wij aangeschaft via het werk van mijn man. Ik heb ff gegoogled ... het systeem van degordijnenwinkel.nl is hetzelfde als onze systemen (of hij lijkt er heel veel op). Zij hebben ook complete pakketten inclusief alle toebehoren. Ik heb geen ervaring met deze webwinkel. Ken de kwaliteit dus niet. Mogelijk heb je wat aan dit adres. Veel plezier en succes met naaien!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...