woensdag 17 februari 2016

Cadeautasjes & giveaway

Zoonlief had een feestje van twee jarige klasgenootjes. Cadeaubonnen van de speelgoedwinkel zijn favoriet bij veel klasgenootjes. Dit keer gaven wij onze eigen draai eraan. Zoonlief maakte twee mooie kaartjes waar we het geld inplakten. Ik naaide "cadeautasjes" om de kaartjes in te stoppen.


Ach ja ... en toen lagen er allerlei restjes stof op tafel om uit te kiezen. Ik knipte heel veel rechthoekige lapjes en naaide allemaal geldtasjes. Er komen nog genoeg verjaardagen aan ...


Drie jaar geleden schreef ik in februari mijn allereerste blogberichtje. Inmiddels zijn er vele berichtjes met creaties voorbij gekomen. Om dat te vieren is één van deze tasjes voor één van mijn volgers. Een tasje voor je haaknaalden, knipjes en elastiekjes, een paar pleisters of natuurlijk als knikkerzak.


Als je het leuk vindt om mee te doen met deze giveaway, laat dan - voor woensdag 24 februari 2016 - een berichtje achter (hier of via FB) en schrijf in het berichtje of je tasje "Holland" wilt winnen of tasje "Roodkapje". Uiteraard mag je je ook nu als nieuwe volger aanmelden en een berichtje achterlaten om mee te loten naar het tasje.

4 opmerkingen:

 1. Ach....wat een schattig tasjes. Leuk gedaan. En wat zullen de jarige vriendjes, vriendinnetjes hier blij mee zijn. Toppie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tasjes. Ik maak ze zelf ook regelmatig, en ik vind jouw uitvoering met een stukje bijpassend band erg leuk. Dat ga ik ook doen. Bedankt voor het idee.
  Die blauw-witte is echt mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo is geld geven wel heel erg leuk!
  Ik hou ervan, lekker snel en persoonlijk.
  Soms is het maken van zoiets nog leuker dan het krijgen.
  (ik zou graag voor de blauw-witte gaan, wij hebben in onze caravan zulke printjes, daar zou het mooi bij passen enne.....iets voor erin verzinnen we dan wel)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee voor het geven van een cadeau. inspiratie voor de komende kinderfeestjes! leuk schoonzus
  type Holland staat hier vast leuk aan een haakje

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...