donderdag 26 december 2013

Kerststelletje

Een leuk jurkje stond dit seizoen al een tijdje op mijn verlanglijstje. Een mooi model had ik ook al gevonden. (Bij Astrid zag ik het jurkje ook twee keer.) 

Onlangs scoorde ik bij de Lindehof twee leuke stofjes. Samen is het echt een december-combinatie ... een kerststelletje ;-). Voor alle andere dagen in het jaar ook leuk te combineren met andere kledingstukken uit mijn kledingkast.
Stof: Boerderijwinkel de Lindehof
Model jurkje: Ottobre 5/2013
Model vestje: Knipmode 9/2011 

8 opmerkingen:

 1. Wat een pracht stelletje, mooie stofjes.... staat erg mooi.
  Knap gedaan...wat een leuk polsbandje is het geworden.


  je trouwe volger

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi setje! Knap hoor, dat je je eigen kleren kan maken! Een goed voornemen voor mij? voor 2014? hmm...eerst haken! ben benieuwd naar je deken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezellig dat je hier een berichtje achterlaat! Met jouw creativiteit kun je ook vast kleding voor jezelf naaien. Maar bij jou gaat het misschien net als bij mij en vele anderen ... de zakjes met tijd zijn geregeld uitverkocht. We kunnen niet alles tegelijk hè? Ik haak ook mee hoor! Binnenkort zie je mijn wolletjes hier wel voorbij komen. Fijne kerstvakantie verder!

   Verwijderen
 3. Mooi stelletje. Hiermee kun je niet alleen met kerst, maar ook op allerlei andere feestelijke gelegenheden verschijnen.

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk geworden zeg. Je hebt toch nog een zakje tijd gevonden;)...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was mooi op tijd af. Dus nu weer aan de slag met iets anders!

   Verwijderen
 5. Mooiiii, staat je goed. Ik heb er ook net weer één op mijn blog gezet. Ook ga ik meedoen met crochet Along, mijn garen is gisteren binnengekomen, jij hebt mooie kleuren uitgezocht!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...