woensdag 10 juli 2019

Uitvliegen


Zoonlief is vanmorgen de basisschool uitgevlogen ... een nieuw tijdperk breekt aan!


Bijzonder hoe hij (en wij ;-)) in het afgelopen jaar naar dit moment toe gegroeid zijn. Aan het begin van dit schooljaar wenste ik nog een groep 9 voor onze zoon. Nu is hij er helemaal klaar voor om naar de middelbare school te gaan. Hij heeft er zin in! 


Gisteravond was de filmpremière van hun zelfgemaakte film. We keken samen de film en luisterden naar mooie stukjes van de leerkrachten over de kinderen. Waar een kleine school groot in kan zijn ...


Vanmorgen vlogen de kinderen van groep 8 één voor één het schoolraam uit en na een zachte landing kropen ze onder de poortjes van groep 1 tot en met 7 door. Nu genieten van een welverdiende vakantie en daarna met frisse energie naar de nieuwe school.


Zoon had de afgelopen twee jaren in groep 7 en 8 een heel bijzondere juf. Een juf die ik ieder kind gun. Eentje die de kinderen echt ziet en hen in hun kracht zet. Voor deze fanTAStische juf maakten we een tas. Zoonlief maakte een mooie tekening en ik naaide een tas.


Op de voorkant van het kaartje schreven we: "Een tas vol herinneringen aan T en zijn klasgenoten neem jij mee op je levensreis om verder te vullen met belevenissen aan nieuwe groepen kinderen en andere ervaringen ... (en boodschappen natuurlijk!)"

Op de achterkant schreven we nog een persoonlijke noot voor de juf.5 opmerkingen:

 1. Pracht cadeau samen gemaakt voor die toffe juf!! Uniek exemplaar die tas.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kado voor de juf. En ook weer zo mooi ingepakt, daar is ze vast blij mee.
  Veel succes en plezier voor je zoon op “de middelbare”.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk idee, en prachtig uitgevoerd.
  Kleine jongens worden groot.
  En jij gaat ook een nieuwe uitdaging aan, allemaal veranderingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is zeker leuk, om zo afscheid te nemen.
  En je kado voor de juf, super lief

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een erg leuk en origineel cadeau voor de juf! Bijzonder hè, dat afscheid op de basisschool. Nu hopen dat je zoon volgend schooljaar ook zo'n fijne mentor krijgt. Maar eerst maar eens lekker genieten van de vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...