dinsdag 5 februari 2019

Shirt voor dochterlief #2

Dit shirt kondigde ik hier al aan. Voor dochterlief die - net als ik - graag vesten draagt, naaide ik twee nieuwe shirts om eronder te dragen. Wanneer de voorraad shirts in de kledingkast krimpt, omdat kleine meisjes groot worden, is het de hoogste tijd voor wat nieuws. 


Dit shirt is een compromis ... soms is dat nodig ... als dochterlief graag een "wrijfshirt" wil en moeders daar niet zo enthousiast over is. Dan doe je gewoon dit: een mooi shirt met een "wrijfapplicatie" erop. Twee tevreden mensen!
Ze draagt het hier onder de mini-versie van het Luna-vest dat mams voor haar breide. Dochterlief vond mijn vesten (hier en hier) zo mooi. Zo één wilde zij ook wel graag. 


Samen met oma ging ze op pad om garen uit te kiezen. Samen kozen ze wat moois uit. Zo leuk hoe blij ze thuis kwam samen met oma en de bolletjes garen. Gelukkig kan oma heel snel breien en was het best binnen no-time af.


De stof is van Stoffenfeest. Het model is de Olga-top van Emma & Mona.

3 opmerkingen:

 1. Wat een gave applicatie, wrijven maar!!
  gr Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was ook bijzonder om met haar garen te mogen kopen. Ze wist rap wat ze ging uitkiezen. Grappig om te zien.

  groetjes oma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een wrijf shirt? Hihihi wist eerst niet wat het was, maar na het zien van de applicatie snap ik m.....dat is een mooie bescheiden compromis Wat handig dat oma een bijpassend vest heeft gemaakt. Je dochter boft maar met mama en oma!
  Lieve groetjes Tertia

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...