zaterdag 16 juni 2018

Twee zomerse shirts


Hebben jullie dat ook wel eens? Van die kleine gaatjes in T-shirts? Volgens mij op de hoogte waar ik tegen het aanrecht leun en in de buurt van mijn riem. Niks fijns aan ... Vaak vallen deze gaatjes juist in de shirts die het lekkerst zitten. Soms na hele lange tijd dragen, maar soms ook al veel eerder. Of het nou aan de kwaliteit van de stof ligt, aan mij of iets anders ... ik weet het niet.


Lang verhaal kort ... een paar extra shirtjes is altijd handig. Op warme dagen met blote armen en op iets koelere dagen onder een vestje of jasje.


Ik gebruikte weer dit patroon. Net als hier en hier. Ditmaal maakte ik een omslag naar binnen bij de armen en werkte ik de hals met een "gewone" halsboord af. Mooie broek of rok er onder en ik kan netjes voor de dag komen.Fijn weekend verder voor jullie allemaal!

4 opmerkingen:

 1. Dat is toch zo.fijn van zelf maken....je hebt in een handomdraai weer een paar shirtjes erbij.
  Mooie atoofjea hoor en wit en beige, helemaal handig.
  Wat een leuke foto's heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dat eigenlijk nooit, van die gaatjes in mijn shirts - nu, ik heb ook maar 1 broek en draag meestal jurken, dus dat scheelt wel natuurlijk. Ik las onlangs dat het blijkbaar komt omdat de stof op een bepaalde manier geweven is, als je dat wil voorkomen moet je stof gebruiken die dubbel geweven is.
  Maar die gaatjes zetten je toch maar mooi aan het werk ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie shirts !!
  Ik had dat vroeger ook altijd, gaatjes in mijn tshirts. Nu draag ik enkel nog broeken met gewone of zonder knopen. Zeker geen metalen jeansknopen meer. En sindsdien heb ik er geen last meer van...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je naaimachientje staat de laatste tijd niet werkloos te zijn ;-) Wat een leuke dingen maak je toch! Nog steeds blijft het bij mij ook zo kriebelen, maar een beetje tijd-te-kort en drempelvrees houdt me tegen om de naaimachine weer eens te gaan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...