maandag 24 april 2017

Wandhanger


Een poosje terug zag ik bij de kringloopwinkel een prachtige klos met garen staan. En nee ... het is niet gelukt om hem te laten staan ... ;-). Kringloopgeluk wordt het wel genoemd hè? Van die mooie vondsten die je gewoon niet kan laten staan. De klos stond gezellig te zijn in mijn werkkamer. Ons raamwerk had een update nodig. Na "Maart roert zijn staart" en de "P van Pasen" was het tijd voor iets nieuws. Ik pakte de mooie klos uit de werkkamer en zocht op Pinterest naar een geschikt patroontje voor een wandhanger. Ik moest ver naar beneden scrollen. Het is één de eerste pins die ik bewaarde: het patroon van een Finse granny. Zo mooi ... opgeslagen om ooit eens iets mee te doen.


Heerlijk aan de haak op de bank met de mooie klos en de Finse granny. Vervolgens in de tuin op zoek naar een geschikte stok. Ik vond een geknakte rietstengel, die uit de sloot in de achtertuin gewaaid was. Tot slot de granny aan de stok bevestigd en de wandhanger een mooi plekje gegeven aan het raamwerk.9 opmerkingen:

 1. Knap! Ik zag laatst ook een wandhanger op een ander blog en nu, door jouw prachtige creatie, krijg ik toch echt wel zin om er ook eentje te gaan haken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo ging het bij mij ook, Sigrid. Zag een paar mooie wandhangers voorbij komen en dacht: dat vind ik ook leuk. Veel haakplezier als je er eentje gaat maken. Een leuk, snel-af-projectje.

   Verwijderen
 2. Super leuk geworden! Een echte blikvanger in je kamer. Groetjes Tertia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk geworden en zo weer een hele andere uitstraling :)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Ja, leuk hè? Hoe 1 nieuw item voor een heel andere uitstraling kan zorgen.

   Verwijderen
 4. Hij is enig! Lijkt me leuk om zelf te haken maar hoe groot is ie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dag Mieke,
   Het vierkant is ongeveer 20x20 cm. Gehaakt met haaknaald nr. 5. Aan het originele patroon voegde ik nog een toer halve vasten toe rondom. Veel haakplezier!

   Verwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...