zondag 10 januari 2016

Cadeautjes


Voor een jarige vriendin die waxinelichtjes op haar wensenlijstje had staan, naaide ik een tasje. Handig om de voorraad waxinelichtjes in te bewaren in de kast of op een gezellig plekje in de kamer.Het andere cadeautje gaf zoonlief aan zijn meester. Donderdagavond tijdens het tanden poetsen vertelde hij dat de meester vrijdagmiddag zijn verjaardag zou vieren. Oeps, dit nieuws bereikte mij wat aan de late kant ;-) ... Ik had natuurlijk vrijdagochtend even gauw een cadeautje kunnen kopen, maar ach, iets zelfgemaakts is toch altijd wel erg leuk.


Zoonlief stond vroeg op en maakte een prachtige tekening. 


Ik haakte duifjes voor de meester die van duiven houdt. (Nou ja, duifjes ... je moet wel een beetje fantasie gebruiken om in deze vogeltjes duifjes te zien ... het kleurtje doet de meester vast wel aan zijn eigen duiven denken :-)) Dit patroontje gebruikt ik hier ook al eens.


Nog wat voer voor de vogels in de achtertuin van de meester erbij en alles gezellig ingepakt. Helemaal trots nam zoonlief het pakketje 's middags mee naar school! 


8 opmerkingen:

 1. Wat een schattige duifjes gemaakt voor de meester van zoonlief, maar.....je zult maar zo'n leerling met tekentalent in de klas hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi tekentalent hè? De meester vond de tekening één van de mooiste cadeaus die hij gekregen had. Leuk die waardering!

   Verwijderen
 2. Super schattige duifjes! En ben erg blij met het mooie waxinelichtjes-tasje!! Dank je wel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kadootjes. Dat is zo fijn van blogland : ik zie heel veel leuks en bewaar ook veel om ooit eens te maken. Bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook ik vind het erg leuk om ideetjes op te doen bij een ander. Mijn grote wens is vaak nog wat meer tijd om al dat leuks te maken. Dat herken je misschien wel ...

   Verwijderen
 4. Ja, ik vind ook....er gaat niks boven een zelf gemaakt kadootje!
  Mijn schoonzus is juf, die zegt ook altijd, we willen niemand op kosten jagen, iets zelf gemaakt is net zo leuk, zo niet leuker.
  Dat hou ik dan maar in mijn hoofd.

  Mooie tasjes, altijd handig en meteen zichtbaar als het atsje leeg raakt ;-)
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je schoonzus heeft helemaal gelijk, vind ik.
  En met alle liefde die je in een zelfgemaakt cadeautje stopt onbetaalbaar, toch?

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...