zaterdag 4 juli 2015

Rokje en gymtas

Gisteren zou ik mijzelf op een uurtje naaien trakteren. Het werd een avondje en een middagje. Heerlijk!


Mijn moeder kocht een mooi lapje bij Dinie Kleine. Ik kreeg een stukje van haar. Precies genoeg om een leuk rimpelrokje van te naaien voor dochterlief. Na een avondje naaien was het rokje klaar. Dat werd vanmorgen direct opgemerkt door dochterlief. "Mag ik hem aan?" Natuurlijk! Een uurtje later verruilde ze het rokje voor haar bikini ;-).


Dat toezicht houden bij het zwembad ook heel goed achter de naaimachine kan, had ik vorig jaar al ontdekt ... 


Een gymtas stond nog op het wensenlijstje van dochterlief. "Over 6 weken ga ik naar groep 3. Is mijn gymtas dan klaar? Kun je dat wel zo snel?" Ja hoor! 


En oh, wat was ze vanmiddag blij toen de tas klaar was. Hij werd direct in gebruik genomen voor haar zwemhanddoek. Met de tas op haar rug, reed ze op de step naar de sporthal toe (nou ja, in haar fantasiewereldje dan). Heerlijk kind!


Het stukje spijkerstof is een oude spijkerbroek van zoonlief. Lekker stoer in combinatie met het lieve stofje. Dat lieve stofje bestelde ik samen met een rose stipje (als voering in deze tas) via internet. Iets wat ik eigenlijk nooit doe. Ik vond het wel een gok hoor ... maar het heeft goed uitgepakt! 

1 opmerking:

  1. Pracht rokje, staat dochterlief mooi. En de tas, wat zal ze trots zijn!

    Je trouwe volger

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...