dinsdag 21 oktober 2014

Heel veel visjes

Na het prinsessenfeestje met haar vriendinnetjes mocht ook de familie nog gezellig een taartje komen eten ... en omdat zoonlief volgende week jarig is, hadden we dubbelop feest. Gezellig!De jarige job koos voor monchoutaart. Ik bakte een cake (in de vorm van een vis), smeerde er een mengsel van monchou, paar eetlepels melk en vanille suiker op en daar bovenop kersenvlaaivulling.

De jarige jet koos voor abrikoos-noot-rozijnen-cake (volgens het recept van de (suikervrije) cupcakes)We maakten nog veel meer visjes. Voor haar klasgenoten. De gehaakte visjes zagen jullie hier al een keer voorbij komen. Ik haakte ze bij heerlijke, zonnige temperaturen. Ze lagen geduldig te wachten om gevangen te worden ;-). Het patroontje vond ik hier. Heel eenvoudig, maar o zo leuk aan het hengeltje. Dochterlief kleurde en knipte zelf visjes om een vissenkom van te maken.Tot slot nog visjes van chocolade voor de juffen en meesters. Een goede vangst dus! 

En nu weer verder haken aan mijn deken! Sinds de zomervakantie ben ik niet meer helemaal bij met mijn "huiswerk". Ik ben niet gestopt hoor! Ik haak rustig verder (zie CAL 2014). Het is nog niet heel koud buiten ... we kunnen nog wel eventjes zonder het warme deken ... 

2 opmerkingen:

 1. Geweldig....wat heb je er een werk van gemaakt.
  Het ziet er allemaal erg smakelijk uit.
  Hebben de klasgenoten gesmuld van het lekkers? En de juffen???
  Wat een verwennerij allemaal. Leuk bedacht en gedaan!!!
  Je zal maar zo'n moeder hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je lieve berichtje!
   Ach ja, stil zitten is niet mijn hobby hè? Een heerlijke uitdaging om er iedere keer weer wat moois van te maken. Jammer dat ze maar één keer in het jaar jarig zijn ... ;-)

   Verwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...