vrijdag 5 april 2013

Zomerjas in de maak

Het was heel even stil op mijn blog, maar mijn handen zaten niet stil ;-) Ik was bezig met een project (een niet-naai&haak-project) en dat is nu afgerond. Binnenkort meer over dit project.

Vanmorgen heb ik de zomerjas voor dochterlief geknipt. Het wordt hetzelfde model als haar winterjas, maar doordat ik het nu van een heel andere stof maak, wordt het vast een heel andere jas.

De stof die ik voor de buitenkant gebruik, lag al geruime tijd op zolder te wachten om tot iets moois genaaid te worden. De stof voor de binnenjas is van het stoffenspektakel. Dochterlief is helemaal gek van dit stofje. Ze zat vanmorgen heel ongeduldig aan tafel te wachten tot de schaar in dit stofje ging. (Ik knipte eerst de buitenkant ... tja ...) Nadat de eerste afvalstukjes op tafel lagen, ging zij ook aan het knippen in "haar" vogeltjesstof. Een goede hulp dus!

Morgen naar "Kom in de kas" en er blijft vast ook nog wel een stukje tijd over om te naaien.

4 opmerkingen:

 1. Ach....wat een mooi plaatje....de jas toch wel het pronkstuk van de winter of niet?

  Wat goed van je dat de jas al geknipt is en kleindochter ook al begint met knippen, oma is trots op jullie.

  Succes, met het mooie project.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wordt vast een hele mooie jas, je hebt een mooi model uitgekozen! (ik heb trouwens nog heel veel patronen ook van FM, dus als je wat nodig bent geef maar een gil, mag ook via de meiden hoor)Leuk je dochter ook eens te zien in haar mooie winterjas, maar vind het nu wel eens tijd worden voor de zomerjas, ik wil mooi weer (wie niet). Groetjes AStrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is de jas af als het morgen mooi weer is?
  Ben heel benieuwd.

  liefs, Oma Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat gezellig is het hier. en wat maakte jij een mooie jas zeg!
  daag!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...