donderdag 7 maart 2013

Stoffenspektakel

Gisteren leuk geslaagd op het stoffenspektakel in Zwolle. Een bescheiden buit dit keer ... maar met een mooie stoffenwinkel en stoffenkraam in de buurt, is dat helemaal prima!
Voor dochterlief een vogeltjesvoering voor in haar zomerjas. Voor de buitenstof heb ik nog een mooi lapje op zolder liggen. Het rode ruitje is voor een bloesje voor haar.
Voor mezelf een blauwe broek met een oranje / grijs gestreept shirt erop.
Zoonlief krijgt een trui met bussen. De applicaties komen op truien die nog in de maak zijn en waarvan de stofjes geduldig op zolder wachten. Het "zeil" is voor een rugtas voor hem.
Nu eerst mijn rode broek afmaken en dan met deze lapjes aan de slag. Heb er zin in!!


2 opmerkingen:

 1. Haaa Ilse, leuk een blog! Ik zat even bij mijn reacties te kijken en dacht, een plak cake en het shirt van Qiqi (kon niet zo gauw de link leggen) maar nu snap ik het. (in dat shirt heb ik trouwens wel een stomme fout gemaakt, moet er echt weer in komen.
  Welkom in Blogland en als je vragen hebt hoor ik het wel, ik ga ook weer wat actiever bloggen nu ik klaar ben, vind het toch wel heel erg leuk.Succes met je mooie lapjes. Zit je ook op FB? Daar krijg ik ook zoveel inspiratie! Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Astrid,
  Wat leuk dat je een berichtje heb achtergelaten! Ja, na veel geneusd te hebben bij andere blogs, nu ook zelf aan de slag. Weet niet hoe frequent ik hem zal vullen, maar het is wel heel leuk om op deze manier bij te houden wat ik maak. En misschien is het een inspiratiebron voor anderen ...
  FB is Facebook? Nee, nog niet, maar wie weet volgt dat ook nog.
  Groetjes, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...