zondag 19 januari 2014

Pompom kwam logeren!

Vrijdag kwam dochterlief stralend de school uitlopen ... de vinger van de juf stopte bij haar naam toen er "stop" gezegd werd ... Pompom (de logeerpop van school) kwam het hele weekend bij ons logeren.

Dochterlief had in mijn receptenboek roze cupcakes gezien, die zij "K3-cakejes" noemde. Pompom bofte, want vrijdagmiddag gingen wij deze cakejes maken. Uiteraard zonder geraffineerde suikers. Frambozen zorgden voor het mooie, zoete, roze kleurtje. 't Was dus feest in de keuken!


's Avonds werd de wigwam naar boven verhuisd. Pompom mocht in de tent slapen. Gezellig!

Het schriftje (waar de papa's en mama's de weekendverhalen in mogen schrijven) was bijna vol. Er was nog één lege bladzijde. Dat leek dochterlief wel een beetje weinig ... We hebben op zolder samen leuke stofjes uitgezocht en van een notitieboekje een echt "Pompom-boekje" gemaakt. 

De vorige logeerpartij van Pompom was bij zoonlief. Toen zijn we ook de zolder op geweest om leuke stofjes uit te zoeken. Zoonlief ontwierp een mooie trui en ik naaide vervolgens de trui en een tuinbroek.
Ook ging Pompom nog even naar de "neuzen-dokter" ... er was meer witte vulling zichtbaar dan zwart van zijn neus. Dat was wel een beetje zielig. Gelukkig vonden we een stukje zwarte tricot en maakte de "neuzen-dokter" er weer een mooie neus van!

Nu mag ik aan het werk om een leuk verhaal te schrijven in het Pompom-boekje ;-). Daarna aan de slag met week 3 van Crochet Along 2014. De foto's van week 2 en 3 komen hier van de week wel een keer voorbij!

2 opmerkingen:

  1. Wat boffen voor Pompom om uit logeren te gaan bij dochterlief...zo te zien was het gezellig...samen slapen. Wat een verwennerij allemaal voor pompom. Een schattig boekje is het geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijk avontuur, fijn dat hij bij jullie kwam (vond de juf denk ik ook)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...