woensdag 23 oktober 2013

Zo gaat de molen ... deel 1

Na de verjaardag van dochterlief zijn de nu voorbereidingen voor de verjaardag van zoonlief in volle gang ... ze zijn beiden in oktober jarig!

Hij boft, want zijn ene opa heeft een heftruck waar hij helemaal gek van is en zijn andere opa heeft een molen. Deze molen is natuurlijk niet echt van opa. Opa is vrijwillige molenaar, maar zoonlief heeft het altijd over "de molen van opa".

Met zijn kinderfeestje gaan we naar de molen van opa om met eigen ogen te zien hoe van graan meel gemalen wordt. Er worden nu dus allerlei "molen-voorbereidingen" getroffen hier in huis. De kinderen krijgen een sleutelhanger op het feestje. Al surfende op het www kwam ik een metalen sleutelhanger van een molen tegen. 

Een variatie hierop maakten wij van hout, sleutelhangerringetjes en lintjes.Een kennis van oma heeft de houten molentjes gemaakt. Hij heeft dat met alle liefde gedaan, maar wilde er geen geld voor hebben. Dus zijn zoonlief en ik aan de slag gegaan om iets moois en lekkers voor hem te maken.1 opmerking:

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...