maandag 21 oktober 2013

Tas voor een postmeisje

Enkele weken geleden kwam tijdens een overleg van mijn werk de vacatureomschrijving ter sprake waar een collega destijds op gesolliciteerd had. Ze zochten toen een postmeisje, vertelde ze. Een geweldig leuke omschrijving van een functie die veel meer omvat en waarvan binnengekomen post behandelen maar een piepklein onderdeeltje is ;-). 

Na het overleg werd aan mij gevraagd waar ik mijn tas (zie: Ptt post-werktas) gekocht had, want een posttas zou natuurlijk wel een heel toepasselijk cadeau zijn voor deze collega die binnenkort van haar pensioen mag gaan genieten. Ik vertelde dat ik de tas zelfgemaakt had ... Wie geregeld meeleest, weet dat tassen maken één van mijn favorieten is, dus heb ik beloofd een posttas voor deze collega te maken!

Het is een schoudertas geworden; dat lijkt mij wel een passende tas voor haar. Ik heb een ruim A4-tje als maat genomen, zodat ze er (kleine) spullen in mee kan nemen en eventueel wat papierwerk.Ik voerde hem weer met hetzelfde rode ruitje als mijn eigen rugtas.


Ik hoop dat het postmeisje blij is met haar tas.

1 opmerking:

  1. Je zal maar zo'n mooie posttas krijgen als cadeau. Super!!!
    Mooi gemaakt.

    je trouwe volger

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een berichtje achterlaat!
Dank je wel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...