Vorige week kwamen twee vriendinnen met "hun aanhang" nog gezellig mijn verjaardag vieren. Ik besloot in het sloffen-thema te blijven. Ditmaal geen mini-slofjes, maar twee groten.
Op m’n verjaardag kreeg ik een mix voor zandkoekjesdeeg. Dit gebruikte ik als basis voor de bodem. Voor erop gebruikte ik hetzelfde monchoumengsel als voor de mini-slofjes met zoete kersen er bovenop … de kers op de taart ;-)
Op de tweede slof ging een topping van mocca. Ik gebruikte hiervoor de vulling van deze slof. Eentje die ik ook al eens maakte in een suikervrije variant. Om ‘m extra feestelijk te maken voegde ik hazelnootkruimels en chocolade-moccaboontjes toe.
Ze zien er zo feestelijk uit. We hebben gesmuld ... èn heerlijk bij gekletst!
Het is net of de sloffen van de warme bakker komen. De complimenten!! Goed gelukt, ziet er zo…..smaakvol uit. Was vast heel erg genieten, lekkers, elkaar weerzien en gezellig kletsen. Groetjes Ans
BeantwoordenVerwijderenMmmmmmm, heerlijk!!
BeantwoordenVerwijderen