Inmiddels begint het een beetje traditie te worden: Op de vrijdag voor Palmzondag op school een Palmpasenstok versieren, samen met de klasgenootjes in een mooie optocht rond de school en in het verzorgingshuis liedjes zingen en tussen de middag thuis het haantje op smullen. Voor de Palmpasenoptocht op zondag in de kerk bakken we dan vervolgens zelf een nieuw haantje! Net als in 2014 en 2015 gingen we ook dit jaar weer zelf aan de slag ... Dit jaar werden het rozijnen-chocolade-haantjes. Ook een heerlijk recept voor bolletjes in het weekend. Dit heb je nodig: 275 gram volkoren tarwemeel 200 gram tarwebloem 9 gram gist 9 gram zout 1 tl kaneel 20 gram honing 30 gram gesmolten roomboter 160 gram karnemelk 130 gram water 100 gram rozijnen (15 minuten weken in lauw water, goed uitlaten lekken en droog deppen met keukenpapier) 50 gram cocoa nibs (of grof gehakte pure chocolade) zonnebloemolie om handen en werkplek in te vetten eventueel zachte room