We hadden een verwenweek op het werk ... De kippen van één van mijn collega's hadden heel veel eieren gelegd. Ze had een grote schaal met eieren meegenomen. Een andere collega kookte de eieren vlak voor de lunch. Ik voegde ei aan mijn broodjes kipfilet toe. Zo werden het ineens heel feestelijke boterhammen. Er was ook een collega met een grote courgette-oogst. De courgette smaakte thuis heerlijk door de lasagne. Een derde collega nam allemaal zakken met walnoten mee. Heerlijk om door allerlei baksels te doen. Het eerste baksel met haar walnoten werd deze lekkere boterkoek. Het recept is een variatie op mijn boterkoek met kokos. Die vind je hier . Dit heb je nodig voor boterkoek met walnoten: 175 gram zachte roomboter 150 gram rietsuiker 200 gram bloem snufje zout ongeveer 12 walnoten (gepeld en in stukjes gebroken) 1 los geklopt ei Zo maak je de boterkoek: Vet een boterkoekvorm in met boter en bestrooi met wat bloem. Meng in een kom