In het voorjaar kregen we frambozenstekjes van de buren. De stekjes zijn goed aangeslagen. Er groeien volop frambozen. Snoepjes in onze eigen achtertuin. Toen de buren op vakantie waren, gaf de buurvrouw aan dat we de frambozen bij hen ook wel mochten plukken. Dat zijn dus heel veel snoepjes uit twee tuinen ;-) Heerlijk op een gebakje. De bodem is van zandtaartdeeg volgens dit recept . Daar bovenop sinaasappel-marcarponeroom. Dat recept vind je hier . En als finishing touch frambozen (en een beetje poedersuiker). We maakten de dubbele hoeveelheid zandtaartdeeg en deden de helft in de diepvries. Een week later maakten we "makkelijke banketbakkersroom" (volgens dit recept ) en spoten dat bovenop de zandtaartbodems. Oók heel lekker. En een voordeel: iets langer houdbaar waardoor je niet alles tegelijk op hoeft te maken. De frambozen smaken ook h eerlijk bij het ontbijt op de yoghurt met zelfgemaakte granola. Of samen met ander fruit en een kopje koffie halverwege de ochtend.